Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Reniarama

Reniarama Generał forum

Masz na mysli ze wypadajka poleci z jednego klonowania w ilosci 2x, z tym sie zgadzam. Troche nieczytelnie to ujales, nie zaznaczyles ze chodzi o wypadajke.

Aaa za filmik dziekuje, bardzo pomocny.

2. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Nie nastawiam się na pełne ukończenie tego ewentu.
    Podstawa to dobrnąć do pnącza w 55 kroku i chyba tyle jak czas pozwoli.
    Dużo siania, jeszcze dwie roślinki z 4 i 6 godzinnym wzrostem.
    Szczerze to już mi się przejadlo z tymi ewentami w tym miesiacu.

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wedlug mnie wszystko w tych slowach jest jasne.....a co do oaz,,to podaja,ze jedna jest gwarantowana...wiec moga byc dwie;)

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Co mnie do złego namawiasz ;)
    <ciach>
    Tak ogólnie to poszłabym w kierunku układania rurociągów 8)xD

Post edytowałam. Część wypowiedzi mogącą urazić uczucia religijne forumowiczów usunęłam. Zamieszczanie treści religijnych jest niezgodne z regułami forum.
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 października 2018
  5. Reniarama

Reniarama Generał forum

Na filmiku u niemcow ktory wstawil norbijas, jest pokazane ze wystarczy isc w kierunku skarbu do kierunku wyjscia.
    Nie musisz wszystkiego za jednym razem pozbierac. Tz. jedna lampa jeden ruch po planszy, najprostrzy do pozbierania po drodze skarbow ktore sie znajduja.

6. -norbijas-

<ciach> a taki niedlugo nadchodzi,,,;)xD
    a to masz racje z tymi rurami...;)
    Nie do konca masz racje,,,trzeba pozbierac wszystkie skarby a dopiero pozniej wyjsc z labiryntu,,,z tym ,ze w pierwszych gierkach bedzie jeden skarb a nastepne beda stopniowo dodawane..
    cytat z poradnika..
    Celem gry jest zebranie wszystkich przedmiotów i następnie wyjście z labiryntu. Co kilka gier będzie trzeba zebrać o jeden przedmiot więcej. Przedmiot, który należy zebrać jest oznaczony mgiełką (kafelek z niebieską ramką).
    Panel o góry planszy (fioletowa ramka) pokazuje ile jeszcze należy przedmiotów zebrać. Zebrane przedmioty będą pojawiać się w polach bez kłódki na panelu.

Post edytowałam. Część wypowiedzi mogącą urazić uczucia religijne forumowiczów usunęłam. Zamieszczanie treści religijnych jest niezgodne z regułami forum.
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 października 2018
  7. Reniarama

Reniarama Generał forum

Tak, dokladnie, na poczatku bedzie jeden skarb, nastepnie zaleznie od ilosci gier rozegranych bedzie wiecej skarbow do zdobycia.

Moze byc tak ze nie pozbieramy wszystkich skarbow podczas jednej gry.
    Nie znajduje informacji o tym jak dlugo i w jaki sposob beda aktywne lampy, tz. ile krokow czy ukladow moge zrobic z 1 lampy.

8. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Dzięki za filmik Norbi - po przeczytaniu poradnika było ciut zawile ale teraz wszystko jasne. Trochę dłużej się będzie po labiryncie chodzić jak więcej zbierania ale skoro gierka się zapisuje to można będzie przerwać i wrócić jak już szef wyjdzie ;)

9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Znalazłam takie zdania w poradniku:

"Zakończenie mini gry nastąpi dopiero po zebraniu wszystkich przedmiotów i przejściu na pole końcowe."

"Nie ma limitu czasu na rozegranie gry.
    Nie ma limitu tur na zakończenie gry."

wychodzi na to że gram/robię tyle kroków ile chcę. Dopóki nie stanę na polu, które oznacza wyjścia z mini gry.

Ale okaże się jak zwykle po starcie.

10. -norbijas-

Jednym kafelkiem zrobisz jeden krok...nastepny jaki bedziesz mogla uzyc to ten ktory,zamienilas tym pierwszym
    poradnik..
    Po dołożeniu kafelka, kolejnym kafelkiem będzie ten który "spadnie".
    Kafelek można obrócić w dowolną stronę.
    Jeśli postać znajduje się na kafelku, który "spada" zostaje automatycznie przeniesiona na kafelek, który został dołożony
    nastepnie przesuwamy postac..
    poradnik..
    Druga faza polega na przestawieniu postaci. Postać można przestawić na dowolne pole połączone drogą z polem na którym obecnie się znajduje.
    i tak dalej az do zebrania wszystkich nagrod i wyjscia z labiryntu

11. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

morellaa, pnącze aktywujemy co 48h :)
    FAQ_-_Tajemniczy_labirynt_Farmerama_PL_-_2018-10-23_10.58.13.png

Póki co wiem tylko, że będę robić. Ile? Zobaczę, jak z czasem będę stała, bo w końcu to dość aktywny okres...

Na początek dobrze przygotuję się na start. Pewnie możliwie długie roślinki posieję na małych polach - wszędzie gdzie się da, a potem będę myśleć co dalej. Gierce przyjrzę się bliżej po starcie eventu - 1 wejściówkę dostaniemy wraz z poczatkiem eventu.
    Liczę, że wypadajki będą sypać obficie, bo oaz to nie planuję pod nie uruchamiać... Zaraz, zaraz, uruchomię, bo chyba hodowlany też startuje... Pasuje;)

A... i jeszcze coś - zwróćcie uwagę, że lampiony można kręcić tylko w głównym młynie i trochę czasu to zajmie... Nie blokujcie sobie za bardzo młyna czym innym...

Edit - zapomniałam dodać, poradnik jest uzupełniany o 2 pola pełni, jako miejsce wypadania osłonek na lampion...

12. Reniarama

Reniarama Generał forum

znalazlam.
    Koszt jednej mini gry to jeden Straszny lampion.

13. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerskie duszki;)
    ewent, jak ewent, ;), hmm, okaze sie w praniu;)
    a gdzie kupony na kombajn ?:sleepy: znow o nas zapomnieli:sleepy::)

14. -norbijas-

a od czego jest magiczny 1 fl....;)

15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Uwielbiam Cię :inlove: czegoś takiego mi brakowało. Pojawia się poradnik i wchodzi ktoś z ekipy i dzieli się jakimś swoim spostrzeżeniem czy tam zwraca na coś uwagę.

Wiem, że robią to też inni gracze ale taki gest ze strony MODa jest bardzo miły. I od razu taka osoba staje się bardziej dostępna/przystępna/normalna/nasza.

Dziękuję :)

16. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Czesc. Fajne to, tylko te mini gierki to straszny pozeracz czasu, no trudno. Pewnie dojde do wprawy po kilku rozegranych.
    Super, ze wypada tez na Bahamie.. w koncu jakies maski tiki pojda w ruch z kolczochem i habanero. Na poczatek naturalnie karnegia.
    Nagrody dobre i co najwazniejsze- nie losowe- mozna sobie ze sklepiku brac co sie komu podoba. :D

Norbi, dzieki za filmik :)

17. Reniarama

Reniarama Generał forum

Ale to nie oznacza ze strace straszny lampion i musze uzyc nastepnego.
    Na caly event potrzeba 55 lampionow, wiec wnioskuje ze 1 lampion wystarcza na dojscie do wyjscia.

18. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Tak, Reniu- jeden lampion na jedna mini-gre. Nie wazne ile czasu i ruchow Ci to zajmie.

19. Reniarama

Reniarama Generał forum

tez tak to zrozumialam:) wiec zostalo siac badyl, siac badyl, siac:p ciekawe z czego najlepiej poleca wypadajki.

20. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

No ja na farmie bede pierwszy raz testowac rzepe :)

W nagrodach duza ilosc przekletych monet wiec zapominalscy i pechowcy, ktorym nie wypadaly monety ze skrzynek- skoncza krolowa kosci bez problemu. No i fajnie. :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.