Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

po pierwszym przejściu nie wiedziałam o co kaman:eek: Musiałam poczytać forum od początku i jakoś to poszło przy drugim. Nie dziwię się że gracze się denerwują przy tym labiryncie :wuerg:. Jak dla mnie te eventy coraz to bardziej zakręcone i gdyby nie forum to bym nie ogarnęła ...... hmmmm chyba się robię stara :eek:

2. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

No ten Jas nie w temacie troszke..lubimy go, walczymy o niego na G&T i w ogole on jest superturbomegaquatro..Ale wciaz tylko 5% szansy- zaden pewnik. Tylko o to mi chodzi aby zostalo to odnotowane. Moze zly watek- zlapalismy jednak temat wiec licze, ze nam nie pozamiatasz MOD Eleno :)

Tak. To postanowione. Tylko pnacze. Nie mogiem paczyc na eventowe rosliny :)

3. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Masz rację - ewentówka be. Ale zabawa w labiryncie ? - a , to już inna bajka. Super, wreszcie nie bezmyślne oddawanie, trzeba się chwilę zastanowić. Ćwiczenie dla mózgu. Zrobiłam jedną trzecią drogi do pnącza, niektóre po 4-5 ruchów. Oby więcej takich zadań tylko z mniejszą ilością siania. Powodzenia i dobrej zabawy wszystkim Farmerom.

4. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Rozumiem Cie swietnie...lubie bladzic po labiryncie :)

5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

a jaka radocha na wyjściu,,bezcenne

6. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Po jednym dniu eventu rozegrałem 21 gierek czyli 1/3 tego co sobie założyłem. Gram do pnącza a potem na luzie. Gra jest na początku "magiczna" xD ale potem już jest ok. Wypadajki lecą tylko krótkiej roślinki brak

7. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dobry wieczór
    Dzięki bonusom z koła i kasztankowi pnącze dynda :):p
    Z labiryntem trochę czasu zeszło dlatego radzę nie zostawiać na koniec bo można się nie wyrobić . Czym dalej tym więcej przedmiotów do zbierania a na koniec aż 7 szt

8. gosposia59

gosposia59 Czeladnik forum

a ja ani w ząb...nie jestem w stanie nawet rozegrać 1 mini gry...głupia czy co ?...wkurzam się gram i na logikę i na oko a ciągle stoję w miejscu....nie dam rady...

9. kdudek1

kdudek1 Okazjonalny autor

++:)ja też robię na ślepo ale jakoś idzie :):):)

magdusia668, Mikasek- oraz waderówek lubią to.
  10. gosposia59

gosposia59 Czeladnik forum

a u mnie nie idzie i chyba nie dam rady...zresztą szkoda nerwów....

magdusia668, Mikasek- oraz waderówek lubią to.
  11. lwslupsk

lwslupsk Młodszy ekspert

Ja to samo. Labirynt pokićkał się i tyle.

Mikasek- i waderówek lubią to.
  12. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

:D
    Jasiek to Jasiek.
    Unikatowy Jasiek!
    Legendarny Jasiek!
    Ile by nie dawał, to trzeba go mieć:D i basta:D
    Mój jeden siedzi na drzewie, to drugiego postawię pod drzewem.;)
    I....będę się zachwycaćxD
    Odkąd Jaśka można posadzić na drzewie, to jego rola nabrała znaczenia.
    Raz mniej, raz więcej,
    za to na wszystkich polach przybędzie.:)
    Pamiętam czasy kiedy go musiałam targać z łąki na łąkę i to było......męczące.
    Zatem dałam sobie spokój.
    O mój spokój z czasem zadbało BP, znajdując mu praktyczne miejsce:D
    A myślę, że w przyszłości znajdzie się na drzewie miejsce dla brata bliźniaka.
    Nawet na trojaczki, czworaczki itd.......:D

13. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

A mnie się podoba ten labirynt. Wchodzę patrzę, który przedmiot jest podświetlony, tworzę ścieżkę do niego od ludzika w labiryncie, i tak kolejne podświetlenia (ilość podświetlonych w danej grze przedmiotów obowiązkowych do zdobycia widać u góry po lewej stronie) i zostaje ścieżka do wyjścia. Ważne jest aby przed wstawiniem kafelki do rzędu odpowiednio go obrócić. Fakt jeden labirynt przechodzę szybko a nad innym muszę trochę pomyśleć, ale właśnie to mi się w nim najbardziej podoba.

14. wesołepole

wesołepole Aktywny autor

może to komuś pomoże, ale nieraz nie warto ruszać figurki, tylko kliknąc na to samo miejsce, by w nim w dalszym ciągu pozostała, a zająć się dróżkami. Poza tym zauważyłam, że warto nie stawać na ciągach, bo oprócz tego, że przesuwamy dróżkę, to i przesuwamy ludzika i psuje się nam koncepcja. Jak to rozgryzłam, to labirynt mam rozkminiony :).

15. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Ja rozegrałam 19 gierek i brakuje mi woskowego kwiatu i widzę, że kończą się osłonki do lampionów. Dużo tego siania. Ten labirynt jak się ukręci trochę lampionów to sama przyjemność. Chociaż na początku wydawał się, jak to labirynt, trudnawy, Z pierwszej gry nie mogłam wyjść, a z komentarzy graczy pokładałam się ze śmiechuxDxDxD
    Teraz jakoś leci. Często trzeba uważać, bo droga do następnego skarbu jest już odkryta i zaczyna się kombinowanie jak jej nie zepsuć!
    Widzę, że niektórzy już skończyli! Szacunek!
    U mnie bez bonusów z koła, ponieważ poluję na samolocik do pnącza.

16. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Gałązka na pnączu gotowa

ale mam jeszcze zamiar zdobyć te 15 skrzynek .
    Pozdrawiam błąkających się po labiryncie - wystarczy stanąć na dobrym kafelku i dać ponieść.

17. tomajete

tomajete Okazjonalny autor

Ja zostawiam ten ewent. Zacząłem, ale bez kombajnów nie daję rady. Jestem zdegustowany, od 2 miesięcy nie udało mi się zdobyć ani jednego. Wykupiłem, co mogłem, już nic nie mogę zrobić, tylko czekać, ale ile można... Poza tym te kombajny na kilka godzin...Powinna być jakaś możliwość wyłączenia go i ponownego włączenia, bo przecież zebrać i zasiać to raptem 10 minut, a reszta czasu stracona. Powodzenia wszystkim walczącym.

18. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Mam i ja :)

19. ewanta

ewanta Komandor forum

zrobiłam rano 14 gierek - miałam zostawić labirynt na koniec ale jak tak czytam wasze porady że długo schodzi i lepiej nie zostawiać zagrałam. 14 gierek i pół godziny ... trochę błądziłam, czasami od razu droga się ustawiła i trzeba było tylko kombinować żeby jej nie zepsuć. ogólnie event fajny ale bardzo czasochłonny. czekam na eventówkę i błądzę dalej :p

20. 92weronika

92weronika Baron forum

Ja czekam na wypadajki. Mam zrobione 19 gierek. Roślina rośnie. Wczoraj trochę podgoniłam bo mi sie+100% trafiło, ale szału nie ma... Nocek zarywać nie zamierzam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.