Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RWM41

RWM41 Ambasador forum

19 gierek, wypadajki spokojnie, labirynt rozgryziony na cacy

2. Reniarama

Reniarama Generał forum

Gratuluje bonusu:):inlove:
    Twoja modlitwe trzeba skopiowac:D toc to sama magia:D

3. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

To ja jeszcze jakas wierszomodlitwe od Waderowek poprosze, zeby nie miec :wuerg: na eventowke. No co jak co ale lubie plodozmian. Dopiero drugi dzien a ja juz mam dosc- mimo, ze wszystko dobrze sie uklada i wypadajki ladnie leca to pewnie zakoncze na pnaczu- oddech musze od wyznaczonych roslinek miec..taka natura buntownika ;)

4. Reniarama

Reniarama Generał forum

Prosze bardzo:) jest swietny.

5. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

A ten czytalam i sie zachwycilam. Teraz poprosze cos na moja przypadlosc.

Zeby chociaz jakis fajny item czekal na koncu wtedy bym sie zmusila. :D

6. Reniarama

Reniarama Generał forum

Aaa to juz musisz do niej pukac o wiersz, ja ostatnio to juz ani itemu nie chce, ani Jaska cytryny z hodowlanego:D wsio mi rowno, zmeczenie, zniechecenie.

7. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Bo ten jeden Jasiek wiosny nie czyni- widzialam tu wyniki dobre przy jego uzyciu i nie watpie w jego skutecznosc..ale tylko przy wiekszej ilosci :)

Tutaj zbieram pnacze i wiecej nie..bo mi sie nie chce ;)

8. bichu1978

bichu1978 Czeladnik forum

Mały koszmarek żeby załapać jak rozegrać minigierkę. Ale jakoś dałam radę. Jedna gra za mną i bawię się dalej :)
    Dziękuję za filmik , trochę rozjaśnił :)

9. Reniarama

Reniarama Generał forum

Szczerze, Jaskow na poczatku gry mialam 5:) przy kupnie florenow dostawalam, rozdalam sasiadom za free bo ich nie lubie:D
    mialabym biegac z nimi po lakach? o nie, za wygodna jestem:D od tego czasu nie mam Jaskow i nie daze do tego aby je posiadac:pxD
    Ja tez do pnacza tylko ;)

10. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

możesz wsadzić jednego na drzewo chociaż tak symbolicznie;)
    a w temacie, to mój 3 labirynt "załatwiony" w 3 ruchach:) naprawdę nie takie to skomplikowane, jak się może wydawać, tylko trzeba na to na spokojnie spojrzeć;)

11. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

xDxDxD
    Czemu robisz się zielona?
    Czy od siania boli głowa?
    Tę przypadłość dobrze znam
    zatem o kondycję dbam:D
    Rano wstaję dosyć wcześniej,
    robię pompki prawie w śnie:D
    Potem wskakuję w kalosze
    i na farmie koszę.
    Jeśli tak rozpoczniesz dzień,
    nikt nie powie Ci żeś leń:D
    Dalej to już różnie bywa,
    bo 5 lat trwają te żniwa.:D
    Ale lubię, nie wiem czemu.
    Tak po prosu, po naszemu,
    po farmersku prę do przodu,
    od wschodu aż do zachoduxD

12. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

to nie jest tak całkiem symbolicznie - 5% z 5460 wypadajek jakie teraz są potrzebne to jest 273 wypadajek, a to już piechotą nie chodzi
    swojego jedynego Jaśka wstawiłam na drzewo, bo przecież z jednym latać z łąki na łąkę nie będę ;)
    może nie była to jakaś spektakularna różnica, ale wypadajek jest troszkę więcej
    po 29 godzinach eventu, tylko z bieżącego siania eventówki (na noc też), z przygotowawczych roślin (karnegia i hortensja), z XXL i sandałów od wczoraj na wyspie, po 20 dziennie od Dobrych Ludzi :) troszkę z łąk pełniowych mam razem 1729 osłonek na lampion, to jest 31,67% potrzebnych wypadajek a minęło dopiero 16,47% czasu jaki mamy do dyspozycji w evencie

Ostatnie edytowanie: 25 października 2018
  13. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

no tak, "symbolicznie" powinno być w cudzysłowiu;)
    Twój post utwierdza mnie w tym, że mnie ta jedna sztuka na drzewie uszczęśliwi:music:

14. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

nic z tego nie wychodzi od wczoraj tej jednej minigry nie rozpracowalam rezygnuje mam gorączke i dość powodzenia

magdusia668 i Mikasek- lubią to.
  15. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

wrzucaj screena;)

16. abc2016

i jeszcze o wypadajkach - tutaj jest najlepszy tekst na temat wypadajek jaki czytałam, radzę wszystkim , a zwłaszcza początkującym i średnio-początkującym przeczytać i zastosować

a w temacie eventu, czekam na roślinę, tym razem na krótszą ;)

17. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Jestes niemozliwie utalentowana :)
    Zapisze sobie ten wierszyk..przyda sie nie tylko na ten event.. :D

Kochana ABC ja od wielu miesiecy bardzo sobie cenie Twoje posty, Twoja przyjazn z matematyka i chcesz czy nie, z wielu Twoich rad skorzystalam- nawet tych czytanych z krzaczorkow. Ale popraw mnie teraz jesli Johnny to 5% pewnosci na wypadajki czy tylko 5% szansy- to zasadnicza roznica. I Twoja matematyka choc piekna-nie wygra z losowa szansa. Pozdrawiam.

18. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Proponuję...mech... krótszej nie znam :p:pxDxD
    Zabiorę tylko stos krzyżówek, jakieś sudoku i dołączam do ciebie. Kto przyniesie jakieś ciasteczka? xD
    Ja dopiero 6 grę będę rozgrywać. Za dużo długorosnącej rośliny trzeba na 1 lampiona.-.--.-

19. abc2016

oczywiście, że masz rację, to jest 5% szansy, ale raz to będzie 4% a raz 6%
    a może się trafić tez 0,01%, ale też i 9,99%
    wszyscy wiem, że większość rzeczy w tej grze jest losowa, ale nie możemy się tak całkiem pozbawić liczenia....

ok. to czekam na mech ;)

oset53, marciaaa84 oraz magdusia668 lubią to.
  20. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

i znowu Jasiek ma wzięcie ;) ten to ma szczęście :D
    John Cytryna - 5% zwiększa szansę na wypadanie przedmiotów (narzędzia, wypadajki, składniki specjalne).
    Działa tylko na łąkę, na której stoi.
    i tu się zatrzymam na chwilę, bo wszyscy piszecie o wypadajkach eventowych, o braniu Jasia pod mysz i przestawianiu,
    najlepiej jakby Jaś miał liczne bliźniacze rodzeństwo itp itd

1, 2, nic nie daje ...hm a ja miałam całe wieki Jasia na głównej, kiedyś nawet 2 stały i nigdzie ich nie przestawiałam,
    ot lubiłam codziennie nać patrzeć:p bo ja wzrokowiec jednak jestem xD
    Minęło trochę czasu, Jaś poszedł za płot :p

I jak mi te Jaśki stały, niewiele (statystyk nie prowadziłam dawniej), ale różnica w wypadaniu narzędzi z pól po wyprowadzce JC nieznacznie została przeze mnie zauważona, więc jednak te 5 % szansy jest lepsze niż 0 - nie tylko matematycznie ;)

Nie wiem czy mi się uda ale że jeden Jaś, poszedł na drzewo ostatnio, to postaram się zdobyć w evencie :)bliźniaka na pole :)

Ale nie w labiryncie, a na Randce
    ...
    W temacie labiryntu to póki co Was podziwiam, ja jeszcze nie weszłam w te alejki ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.