Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RWM41

RWM41 Ambasador forum

U mnie 11 ale owszem - coraz szybciej idzie. Podoba mi się. I wypadajki zupełnie dobrze lecą!

2. magdalenaz75

magdalenaz75 Hrabia forum

następne gierki zajęły mi chwile , jak nie skupiałam sie na wszystkich skarbach tylko na podświetlonychxD

3. Reniarama

Reniarama Generał forum

Dzien dobry:)

Wlasnie te smieci :) one bardzo myla graczy, kazdy mysli ze musi pozbierac wszystko co jest w srodku.
    Zbieramy tylko podswietlone skarby ukryte w niebieskiej ramce.

4. -uJoli-

-uJoli- Forumowy żółtodziób

Powiedzcie czym obracać

5. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Witam :) gra jest czasochłonna ale do ogarnięcia. Co nie zmienia faktu że nie lubię czasochłonnych minigier ;/

obracać możesz na bocznych strzałkach tam gdzie przesuwasz puzzle
    po najechaniu na strzałkę pojawia się taki przycisk (zakręcona strzałeczka) i kręcisz tyle ile chcesz

(tylko pamiętaj aby kursorem najechać na tą zakręconą strzałkę) bo jak klikniesz obok niej to ten puzzel wsunie się w labirynt.

Ostatnie edytowanie: 25 października 2018
  6. Reniarama

Reniarama Generał forum

Ustaw puzla na podswietlonej strzalce, w rogu puzla jest koleczko, kliknij w niego, to jest symbol obracania.

7. AngelGina

AngelGina Generał forum

Ciekawy plan, tylko ja nie czekałabym z tym labiryntem, nie wiem jak niektórzy to szybko obczaili i lecą jak burza, ale ja niektóre plansze w miarę przechodzę, ale w większości są takie, że się motam w tych labiryntach i siedzę dość długo, więc wszystkie na raz mogą być bardzo męczące ;)

8. Reniarama

Reniarama Generał forum

Jagodko dziekuje:) zapomialam uzyc pomocy z OO:D:inlove:

miwi45, waderówek oraz magdusia668 lubią to.
  9. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

rozgryzłam temat wczoraj i nie jest tak strasznie jak się wydaje na początku .12 gierek zrobionych ale masz racje , że trzeba robić sukcesywnie bo to jest nużące i zabiera trochę czasu .

10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

nie ma za co :) ja jestem wzrokowcem dlatego staram się pokazywać innym wizualnie . wtedy mi łatwiej zrozumieć. Więc może inni tez tak mają.
    Ale jak widziałaś edytowałam 3 razy:
    -bo tak sobie myślę że jeden obrazek może wszystkiego nie wyjaśnić
    -dodałam drugi
    -ale jednak przydałoby się jeszcze co nieco napisać :D

więc tak kleciłam ten post na raty xD :cry:

11. ewanta

ewanta Komandor forum

mam nadzieję że jakoś to ogarnę szybko - za bardzo do poniedziałku nie mam czasu bo weekend zapowiada się bardzo wyjazdowo i farmę tylko na puffinie w tel mogę szybko ogarnąć. może w niedzielę chwilkę wieczorkiem znajdę.
    ale dzięki :) masz rację - mnie też nie za szybko to szło- co prawda dopiero dwie gierki zrobiłam.

12. Reniarama

Reniarama Generał forum

Zrobilas to swietnie:)

13. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Kochany patronie farmerów!
    Tych w realu i tych nie w realu!
    Zerknj na mnie łaskawym okiem,
    tym razem nie przechodź bokiem.
    Napraw to moje Koło Fortuny,
    wyślij na niego swoje pieruny.
    Choć raz 100% niech mi wykręci
    i tak do siania mnie zachęci.
    Wielki patronie wszystkich farmerów!
    Pewnie w rękawie masz kilka jokerów.
    Użyj więc dla mnie tylko jednego,
    ale mądrego i bezbłędnego.
    Niech kręci kołem tak jak należy,
    niech lenia z niego w końcu wykurzy.
    Chodzi o procent ten do stodoły,
    no bo po innym możesz nie być zdrowy;)

14. Reniarama

Reniarama Generał forum

Wow co za modlitwa:D:inlove: no to ja tez chce xD
    Dodam- tylko nie pomyl mnie z moim sasiadem:D:cry::D

Na wyspie wypadajki leca dobrze, radzilabym graczom dbac o wyspe i tam dlugorosnace tylko , moze byc ze beda potrzebne wypadajki nie tylko do labiryntu.;):p

15. amber♥

amber♥ Komandor forum

Mam zrobione 15 zadań , rzeczywiście nie taki diabeł straszny jak go malują . Tak to jest jak człowiek wieki temu puzzle układał :pxDxD..ale jak już tutaj pisałam dzięki dobrym duszkom z forum już przy 2 zad wiedziałam - teraz to tylko przyjemność :) Robię do pnącza jak nic nie stanie na przeszkodzie , za dużo terrorbadyla do wysiania
    Powodzenia farmerzy :)

16. anna0089

anna0089 Książę forum

Chociaż bardzo się bałam i do pierwszych gierek zaprosiłam córkę, to po drugiej gierce ją wygoniłam ,że ja sama,sama.
    Fajna zabawa. Czasami się zakałapuckam ale wychodzę. Ludzik też nie okazał się trudny do przesuwania :)
    6 gierek zrobionych , 7 latarni zrobionych czekają na wieczór :D:D

17. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Witam
    Ja dopiero rozegrałam tę darmową gierkę - jakoś poszło.
    Badyl na polu rośnie, żadnej latarni nie ukręciłam bo nie mam z czego:(.
    Bonusu do stodoły jak nie było tak nie ma:(.Marnie to widzę.:cry:;)

18. marynia53

marynia53 Cesarz forum

dopiero ogarnęłam kręcenie i troszkę stawiania. A jak ruszyć ludzikiem?

19. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

z puzzlami nigdy nie mialam kłopotu bardzo lubilam je układać ale tego nie umiem za chiny od wczoraj nie rozegralam tej pierwszej gry i to chyba koniec bo nie ma sensu siać skoro nie umiem ogarnąc tej głupiej minigry powodzenia

oset53, magdusia668 oraz Reniarama lubią to.
  20. 92weronika

92weronika Baron forum

złapać i przestawić kliknięciem
    Kiedyś były takie gierki w których się przesuwało po jednym elemencie żeby ułożyć obrazek. Dla mnie ten labirynt ma podobną zasadę działania...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.