Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

3 gry za mną jakoś to będzie ogarniemy to

2. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Nie no po prostu misja "zajefajna" - bo ja nie mam co robić tylko bawić się w labirynty. Nie każdy musi czytać poradniki i wiem, że nie każdy też musi robić misje ale chcę a nie mam czasu żeby bawić się w jakieś labirynty ...

magdusia668 lubi to.
  3. frixi77

frixi77 Ambasador forum

a w jakim celu zbiera sie te skarby w labiryncie cos za nie dostajemy czy tylko sa utrudnieniem w grze ?? zalapalam juz ten labirynt ale nie ukrywam beznadziejne to jest ... nie cierpie takich gierek

Mikasek-, magdusia668 oraz Reniarama lubią to.
  4. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Naprawde dobry wieczor :)

Teraz moge jakies wieczorne podsumowanie zamiescic... Jesli chodzi o wypadajki- odliczajac prognozowana ilosc z bahamy, pelni, itemu i oaz- wyszlo mi, ze z trzech lak farmy musi mi srednio wypasc 350 oslonek na lampion na dobe jesli chce zrobic calosc o_O Mam nadzieje, ze cos zle policzylam bo slabo to widze- no ale sprobuje, co mi tam. Kolczoch na bahama oczywiscie nie zawodzi- z alchemikiem i tiki do zebrania trzy razy na dobe- troszke ratuje sytuacje. A teraz ide do labiryntu- dwa lampiony czekaja. :)

5. Reniarama

Reniarama Generał forum

Skarby sa tylko utrudnieniem w grze:)

To nie jest takie trudne, trzeba tylko sie skupic na ukladaniu drogi do skarbu, nastepnie wyjscia.
    Bawilismy sie juz w ukladanie rur, tam byly skomplikowane trasy a jednak dalismy rade, tu jedyna trudnoscia sa zawieszone puzle na kursorze, lub zawieszona postac, gracze nie wiedza co z tym zrobic. Do tego nie mozna zrobic wykresu dla danej planszy, tak jak to bylo przy rurach, poniewaz nie mozna przewidziec ruchu gracza co zrobi z pierwszym puzlem lub nastepnym. Kazdy gracz musi indywidualnie ukladac droge. Jest to na poczatku czasochlonne, rozumiem oburzenie graczy.

Juz ktos tu wspomnial ze takie mini gry moga byc czeste, warto pocwiczyc.
    Damy rade, kto jak nie my:)

Strzelanie do balonikow u Renzo tez na poczatku bylo magia:D czarne balony rozbijalam jak ta lala:D dzis smigam w nie i basta.

Najwazniejsze, nie zniechecac sie, norbijas dostarczyl filmik, on duzo ulatwia zrozumienie taktyki.

6. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Eventu z rurami nie robiłam, odpuściłam kiedyś..
    Mechaniki nie znam, nowa mechanika, nauczę się :)
    Nowe wyzwanie - nowe zmaganie :p

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

350 na dobę, to nie starczy nawet na pnącze.
    Sprawdź rachunki.;)

"W celu zdobycia głównych nagród w evencie należy zebrać: 14 850 x Ogniokrzew, 12 150 x Woskowy kwiat oraz 3 510 x Osłonka na lampion.
    W celu zdobycia wszystkich nagród z głównego postępu należy zebrać: 23 100 x Ogniokrzew, 18 900 x Woskowy kwiat oraz 5 460 x Osłonka na lampion"

8. Reniarama

Reniarama Generał forum

Dokladnie:) wszystkiego mozna sie nauczyc.

9. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Rysiu czytaj posty dokladniej ;) Mowilam o 3 lakach farmy- po odliczeniu innych zrodel.

10. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Odbębniłam darmową gierkę.
    Bez poradników i pomocy wizualnych.
    Jednak te ponad ćwierć wieku przed kompem i na necie robi swoje.
    Mam dwie uwagi:
    - śmietnik w labiryncie jest irytujący (pewnie po to tam się poniewierają te rzeczy), powinien dawać jakieś nagrody dodatkowe
    - tu się naprawdę nie ma czym tak okropnie przejmować, im mniej czytania, tym lepiej - to jest banalnie proste, choć nudne jak flaki z olejem, wystarczy raz załapać, o co chodzi i następne gry można odwalić w piętnaście sekund.

Niczego nie sieję oczywiście, gierka (w tej wersji) jest co najwyżej średnio porywająca.

11. Reniarama

Reniarama Generał forum

A ja mam w tej chwili po zbiorach od 14 tej 681 wypadajek:) przed chwila posialam cebule do rana, na wyspie- wodospady i glowna w drzewach, las czerwone dywaniki i rozowe paleczki, zobacze co jutro przyniesie:p nie zalezy mi aby ukonczyc event, do pnacza i ulepszenia zgarne.

Farme zrobilam moge isc spac, dobranoc wszystkim:)

12. Wika0805

Wika0805 Forumowy żółtodziób

Nikt nie odpowiedział, to ja to zrobię - tak to ŚCIEMA, to tylko grafika którą należy wyniośle zignorować.
    A sama gra jest bezstresowa ... jak już się załapie o co chodzi.

Mikasek-, miwi45 oraz magdusia668 lubią to.
  13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ale wtopa!:oops:
    To znak, że na dzisiaj dosyć forum.

Ewent idzie wg planu.
    Badyle rozsiane + jeden pełny zbiór tego dłuższego.
    Na noc posiana kwadratura koła + woda.
    Wypadajek na razie 260.
    Jak jutro o 14:00 będzie 580, to nie mam czym się martwić.

14. matthero

matthero Hrabia forum

14 mini gier rozegranych. Jestem przy 4/5 skarbów. Ta gra jest wręcz okropna, strasznie męczy! Może do pnącza jakoś dojdę... ale po więcej będzie ciężko z wypadalcami, bo prawie 6000 jest ich wymagane! Masakra!

15. ewanta

ewanta Komandor forum

dzień dobry
    na razie sieję, błądzić w labiryncie będę na końcu jak uzbieram. dobrze że nie uzależnili nagród od czasu w jakim się przechodzi labirynt bo wtedy byłoby kiepsko xDxDxDxDxD
    żeby dojść do końca potrzeba dziennie powiększyć stodołę o 780 wypadajek- stan na chwilę obecną: 784 :p
    czyli plan na 1 dzień eventu wykonany z nawiązką.

16. yasminka1967

yasminka1967 Moguł forum

Witam chyba będę musiała odpuścić ten event po prostu nie mogę zrozumieć o co chodzi z tym
    labiryntem :cry::cry::cry:

Ostatnie edytowanie: 25 października 2018
    Mikasek-, magdusia668 oraz króleczka lubią to.
  17. Nikt12

Nikt12 Forumowy żółtodziób

Nie jest taki straszny

Mikasek- i magdusia668 lubią to.
  18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

U mnie 16 gierek zrobionych,,im wiecej skarbow do szukania tym jest latwiej....

19. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Dzień dobry stan wypadajek łącznie ze zrobionymi lampami 836,o nie nie muszę się martwić gorzej z terror badylem tyle trzeba go wysiać.

Mikasek-, miwi45 oraz magdusia668 lubią to.
  20. króleczka

króleczka Forumowy żółtodziób

Pomyślałam wczoraj wieczorem, że albo jestem tak zmęczona po pracy albo zwyczajnie głupia bo kompletnie nie ogarnęłam tego labiryntu. Ale widzę, że nie tylko ja mam z nim kłopot. Strasznie męczący :( jeszcze popróbuję, ale to jakoś nie na moją głowę :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.