Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Znam osobe ktora,bedac po 80 grala w farme,,powazna choroba zmusila ja do zostawienia gierki,,,

2. foremka.

foremka. Zaawansowany

Nie taki diabeł straszny jak go malują z tym eventem.

3. AngelGina

AngelGina Generał forum

Tak samo zaczęłam, bezmyślnie, na oślep, jakoś wyszłam z labiryntu ;) następnej gierki jeszcze nie robiłam, gdyż roślinka na polu :), ale chciałabym być tak optymistyczna, bo jak na razie czarno to widzę ;)
    Super, mi to chyba tak pięknie nie pójdzie, ale spróbuję na spokojnie, obym tylko w jednym labiryncie po pół dnia nie siedziała :D

4. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Nic z tej gierki nie kumam chodzę po labiryncie i nie mogę z niego wyjść. Jakoś słabo to wytłumaczone jest chyba się poddam i pierwsze wejście odpuszczę z niczym :cry:Albo taka tępa jestem albo nie rozumiem FAQ

5. magdalenaz75

magdalenaz75 Hrabia forum

ja zaczęłam zaraz po 14,00 migiem zebrałam( raczej przez czysty przypadek:D) pierwszy skarb i usilnie chciałam zebrać następne, trwało to ok 20 min. w końcu się wkurzyłam i migiem wyszłam z labiryntu a później dzięki Tobie wyjaśniło się że zupełnie niepotrzebnie tam tyle siedziałam:eek:

6. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Też nic nie kumam w tym labiryncie dam sobie spokój z ta grą.To nie jest relaks tylko nerwówka.

7. sekutnicowata

sekutnicowata Aktywny autor

nie pisałam ze przestaje grac poprostu odpuszczam event bo moze wnuk by sobie ztym poradził ja niestety nie. ta mini gierka to jakis kosmos bynajmniej dla mnie albo objasnienie zbyt skape

magdusia668, waderówek oraz niebo016 lubią to.
  8. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Gierka jest ekstra :D Ciekawa jestem, jak to będzie wyglądać, gdy skarbów będzie więcej i po labiryncie trzeba będzie się trochę pokręcić....:music:

Wrzucę jeszcze jeden screen. Renia już o tym pisała, ale pokażę na obrazku.

ffff.PNG

Będę opisywać pola, jak grze w statki (graliście w to, prawda?). Popatrzcie na obrazek, na zgarnięcie skarbu i wyjście z labiryntu potrzebuję dwóch prostych korytarzy - do ustawienia w polu A4 i B1. Jak na złość mam zagięty (luzem po prawej stronie). W takim razie wykorzystam go do "wypchnięcia" z planszy prostego korytarza w miejscu, które mi nie zburzy mojej, już prawie gotowej drogi, przesunę ludzika na skarb i poszukam płytki, która połączy mi pole, na którym był skarb z wyjściem.
    Edit. Oczywiście tutaj łatwiej będzie wykorzystać tą luźną płytkę do przepchnięcia płytki B4 na pole A4.

Ostatnie edytowanie: 24 października 2018
  9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Reniu zobacz na 1 stronie wpis,filmik norbiego,,poczytaj trochę reniramy,,i wszystko jasne,,nie rezygnuj,,

10. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Uff! Zaliczyłam:D
    Poszło gładko, ale to dzięki kilku farmerom, kórzy pojęli i potrafili z polskiego na polski przełożyć;)
    Dzięki:inlove:
    Przypuszczam, że ta mechanika zawita do nas na długo dlatego warto przetrenować.
    Na spokojnie.
    Sami zobaczycie już jutro, że to proste jak drut.
    Płytki można obracać, co ułatwia wpasowanie ich.
    Poczytajcie tych kilka rad tutaj i do dzieła:)

11. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Labiryntowe puzzle są proste ja drut /kilka gier i każdy, no prawie, ogarnie temat/, do tego zalatują nudą /jak dla mnie/ i bywają zbyt czasochłonne /błyskawiczne też występują/.

To co czytam w tym wątku lekko przeraża, ale to może ten czas tak mnie nastraja.

Nie cierpię mini-gierek farmowych. [​IMG]

Brakuje mi jeszcze kilku eventów/wydarzeń do pełni szczęścia ….. równocześnie.

Robię do pnącza /imprezówki i SP łykam/, ale jadę już na oparach.

Bry jadowite.

12. chris975

chris975 Fanatyk forum

Trochę pokręciłem kołem i bonusy wpadły i teraz można siać ;)
    Gierka bardzo fajna :)

13. Reniarama

Reniarama Generał forum

Bardzo mnie to cieszy ze moglam pomoc, no i dzieki ze czytasz:)

14. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

No przestań, nie poddawaj się !
    To nie jest skomplikowane, spokojnie, dasz radę :)

15. etanus

etanus Forum Pro

A etanusik juz 3 gierki zrobił i ogarniaxDxDxDproste jak drucikxDna początku się wydaje zagmatwane ale teraz już szybko idzie!

16. matthero

matthero Hrabia forum

Niech się Pani nie poddaje! Troszkę więcej wiary w swoje możliwości :) Ja na początku myślałem, że trzeba te drogi przestawić tak, żeby do każdego skarbu było dojście i do wyjścia... A to w trakcie przestawiania przesuwa się postać i się zbiera, więc na pierwszy rzut oka wydawało to się dla mnie trudne i skomplikowane, a potem zrozumiałem, że ta gra jest banalnie prosta! :)

17. -rybka24-

No i na mnie tym razem padło.
    Zrobiłam lampion, uruchomiłam grę, strona nie odpowiadała, odświeżyłam i ....
    Nie mogę grać, przepadł lampion.......szkoda, rośliny i wypadajki poszły w kosmos

magdusia668 i olgs3 lubią to.
  18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Może jednak nie przepadł:

"Mini gra jest zapisywana. Są dwa rodzaje punktów zapisu. Pierwszy to globalny zapis. Następuje on po rozpoczęciu mini gry oraz po każdym zebraniu przedmiotów. Jest on istotny jeśli przerwanie gry nastąpiło ze względu na odświeżenie strony lub błędne działanie gry.
    Drugi rodzaj zapisu to jest zapis podczas jednej sesji. Następuje on po każdej fazie. Jest on istotny kiedy wraca się do mini gry podczas jednego logowania do Farmeramy."

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/tajemniczy-labirynt.63020/

Końcówka, przed opisem nagród.

19. Reniarama

Reniarama Generał forum

Elka, mysle ze jezeli na screnie zaznaczysz tak jak na poprzednich, pola gdzie musza byc zmienione puzle aby ulozyc droge, bedzie bardziej czytelne i zrozumiale.:)

Jeszcze o jednej sprawie chce powiedziec, o zawieszajacych sie puzlach. Ktorys z graczy o tym pisal ze puzle wisza na kursorze.
    Otuz taki puzel likwidujemy wstawiajac w pole gdzie sa podswietlone strzalki, automatycznie wpada w pola i pojawia sie postac lub nastepny puzel. Puzle musza wisiec na kursorze abysmy mogli nimi operowac, obracac, wstawiac, tak dlugo dopuki nie ustawimy kursorem postaci do wyjscia. :) Jedynym mniejscem gdzie nie pozbedziemy sie puzla z kursoru jest plotek.

20. -rybka24-

Bardzo Ci dziękuję za podpowiedź :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.