Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ifff_78

ifff_78 Zaawansowany

a do czego służą kłodki w górnym lewym rogu??

2. cytronetka44

cytronetka44 Czeladnik forum

witajcie:) zawsze myslalam ze eventy ,mini gierki itp mają sprawiać przyjemność, tak głupiego i zajmującego dużo czasu jeszcze nie było, nie podoba mi się , poddaję się , rezygnuję , szkoda czasu

3. kluska7070

kluska7070 Młodszy ekspert

czy jest ktoś kto rozumie o co chodzi ? zrobiłam pierwszy lampion ..nie wiem jak ale nagrode dało .szkoda że nie wiem jak to zrobiła
    po prostu klikając tu i tam :)

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Wraz z postępem eventu będą one znikać, a pojawiać się pola na kolejne odkrywane skarby.

Czytając wątek okazuje się, że kilka osób rozumie i potrafi wytłumaczyć. Trzeba się tylko troszkę cofnąć i poczytać :)

5. kluska7070

kluska7070 Młodszy ekspert

pani MOD jak ktos zauważył gra ma sprawiac przyjemność , a ja z pracy po 12 h wróciłam jakos mi się nie chce 5 razy czytac poradnik ii wertować forum , i myślę że nie tylko mnie

6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Z pierwszym przejściem labiryntu trochę się pomordowałam.
    Po prostu klikałam bezmyślnie, drugie poszło już o wiele lepiej.

To tak jak z brydżem, najpierw nie wiadomo o co chodzi, a potem się załapie. I to wciąga i gra się przez całą noc.

7. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Pierwsze wejście miałam na żywioł. Kręciłam się po tym labiryncie jak kupa w przerębli. Drugie- już nawet załapałam. Trzecie -dośc gładko. Nawet mi się spodobało:p

8. Nikt12

Nikt12 Forumowy żółtodziób

Co jest grane zebrałem roślinę i zasiałem a w stodole 0

miwi45, Andrzej_Kubata21 oraz Mikasek- lubią to.
  9. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Moja droga ,od piątej nad ranem jestem na nogach.Niedawno wróciłam z pracy,a staram się czytać wątek eventowy gdzie praktycznie na KAŻDEJ stronie napisane jest co zrobić żeby było łatwiej
    Trochę wysiłku w cofnięciu się paru stron ,to chyba nie jest ogromny wysiłek nawet po 12 h pracy

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/tajemniczy-labirynt.63241/page-10

10. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Masz rację :) Dużo badyla do siania i to mnie zniechęca, ale z wypadajkami ok.
    Do ilości, która miałam na start doszło już 100, więc niezły wynik jak na pierwsze godziny (łącznie 593)

11. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Gra może też sprawiać przyjemność bez robienia eventów, jeśli nie masz czasu na czytanie faq czy porad graczy.

Gracze, którzy tłumaczą po kilka razy jak należy przejść labirynt też po pewnym czasie się męczą i przestaje im to sprawiać przyjemność. Oni tak samo jak ty byli w pracy, musieli ugotować obiad itd...

12. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

No to już wypróbowałam i faktycznie zabawa nie jest taka ciemna i straszna jakby się wydawało. Nikt jednak nie napisał (bynajmniej nie wyczytałam nigdzie), że te pozostałe ikonki to nie drobne prezenciki tylko jakieś tam obrazeczki:oops: no więc jakoś tak i je chciałam pozbierać...xD:cry:xD:cry:. Ze mnie to dopiero ...:p:p8)

13. Reniarama

Reniarama Generał forum

Moj post, 206.

14. azikowo

azikowo Fanatyk forum

wiesz jest raptem 13 stron do przeczytania, to nie wiele, można w 5 minuty przejrzeć i przeczytać posty z radami graczy,którzy zrozumieli gierke i też być może po 12 h pracy znaleźli czas, aby opisać i podzielić sie swoją wiedzą, co zajeło im wiecej czasu niż nam pozostałym przeczytanie. Mod nie jest tu od tego,żeby tłumaczyć tylko po to,żeby pilnować porządku i udzielać wskazówek lub wskazać gdzie one są i nie zapominaj,że oni pracują zawodowo, mają rodziny i obowiązki. A,ze event jest taki nie inny, to pretensje raczej do twórców niż modów.

15. RWM41

RWM41 Ambasador forum

ok.....zajęło dlugo bo wzięłam skarb i poszlam do wyjścia niezauważywszy drugiego. Zamotalam się wracając. Gierka ciekawa ale trzeba pomyśleć bo bezładnym klikaniem to i w godzinę można błądzić

Dobra! Mam To! Za trzecim razem jak burza!

Ostatnie edytowanie: 24 października 2018
  16. sekutnicowata

sekutnicowata Aktywny autor

w pewnym wieku nawet taka gra jest problemem wiec niestety mimo ze rozsialam roslinki rezygnuje bo to nie jest gra dla ludzi po 60-tce zbyt skomplikowanepierwszy event od kilku lat ktory sobie odpuszczam czarna magia

17. miwi45

miwi45 Weteran forum

Pierwsza gierka - trochę na oślep i chwilę mi zajęło. Nawet nie wiem co kliknęłam i dlaczego postać wylazła z tego labiryntu. Druga gierka - już z większym rozmysłem i obserwowaniem co się dzieje, jak klikam. Trzecia - obejrzałam całą planszę i przejście labiryntu poszło gładko. Zaczyna mi się podobać. Zobaczę, jak będą leciały wypadajki i powalczę chociaż o pnącze, które kusi :) Życzę wszystkim pozytywnego nastawienia do labiryntu:)

18. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Po 60 ? Toż to jeszcze nie taki straszny wiek. A poza tym jak ćwiczy umysł, co jest zalecane.
    Sporo osób tu grających jest zapewne w tym wieku i grają dalej.

Rozumiem jak by to było po 90.

19. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

3 gierki zaliczone i mówie wam , nie rezygnujcie z eventu bo on tylko tak skomplikowanie wygląda. po tych 3 już dokładnie wiem o co tam chodzi .

20. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Dokładnie. Pierwsza na wariata- druga już myślana ale niedokońca - trzecia po sznurku. Najważniejsze - nie na czas. Można spokojnie przemyśleć

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.