Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nikt12

Nikt12 Forumowy żółtodziób

Nagrałem Filmik jak robić ten event jak ktoś chce to nich pisze na TyleTeraz to podam GG i wyśle Film

2. Reniarama

Reniarama Generał forum

No cos Ty :) nie fujara tylko wygodna:D

Zobacz dokladnie post 198 Mod Marion, idealnie pokazala jak zrobic kroki i zdobyc skarb oraz wyjsc z labiryntu;)

Uwierz drugi krok zrobisz juz sama.;)

A tak na marginesie, rozumiem tego kto robil FAQ, jest bardzo trudno opisac kazdy ruch i kolejnosc wydarzen, poniewaz kazdy ruch moze byc inny, zaleznie od naszego wyboru puzla. Dobry filmik moze pomoglby, warunek po Polsku.

Ostatnie edytowanie: 24 października 2018
  3. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

No włażę i ja do tej nory dzisiejszego Minotaura. Instrukcja obsługi labiryntu "prosta", jak kłębek sznurka.:oops: Szwargotania na filmiku Norbiego nie rozumiem,:cry: Idę więc " na wariata".:cry:xD Ostatnią wolę spisałam. Na wszelki wypadek:cry:xD Jak mnie labiryntowy potwór zeżre, to będzie miał niewąski problem gastryczny. :cry:xD

Edit: Z " nerw" mam chyba omamy wzrokowe. :eek: z pól pełni też lecą wypadajki !!!
    Zbierajcie i tam ludkowie mili. xD

4. puniak3

puniak3 Moguł forum

ten labirynt to jakiś koszmar za pierwszym razem nie wytrzymałam i zrezygnowałam za drugim jakimś cudem udało się wyjść ale to droga przez mękę a niby gra to powinna być przyjemność a tu zero przyjemności tylko ciężkie nerwy i po co to takie coś wymyślać

5. amber♥

amber♥ Komandor forum

Załapałam mniej więcej , zrobiłam 2 zadanie - szybciej poszło niż z 1 :)..będę robiła na bieżąco te lampiony , jak człek źle kliknie to się zamota i zbyt długo siedzi w tym labiryncie - ale co się nadumałam nad tymi screenami i filmikiem Norbiego i podpowiedzi innych userów to moje ;):pxDxD..nie poddawajcie się na starcie ..da się to przejść tylko w miarę możliwości i czasu na spokojnie :)
    Powodzenia ..:)

6. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Jeny dziewczyny, to nie może być takie straszne.:(
    BP nigdy nie utrudniało tak, żeby ciężko było coś zaliczyć.
    Spróbuje dopiero wieczorem, ale mnie martwicie:(

7. ania5757

ania5757 Baron forum

dziekuje bardzo za odpowiedz
    pozdrawiam

8. Andrzej_Kubata21

Andrzej_Kubata21 Hrabia forum

Przy dobrych przesunięciach jest się w stanie przejść labirynt w niecałą minutę.

9. ewanta

ewanta Komandor forum

tak sobie myślę - nie wiem czy słusznie że przed ułożeniem pierwszego puzzla trzeba się zastanowić- raczej powinno sie prosto przejść tylko jak źle się pierwszy ułoży to można się zamotać.
    przy pierwszym pomyślałam i poszło szybko a przy drugim pewna że pójdzie szybko włożyłam puzzle byle gdzie i się zamotałam i trwało to znacznie dłużej...

10. Reniarama

Reniarama Generał forum

Do tego co juz zrobila Ela, dodam dla ulatwienia, - Jezeli ludzika mamy juz u gory, zebral skarb, a nie mamy puzla aby ulozyc drogi wyjscia, puzel ktory mamy na kursorze nie pasujacy, ukladamy w najnizszej czesci planszy po prawej stronie, puszczamy go do srodka planszy aby zdobyc inny puzel ktory pasuje. Nie ruszamy gornej czesci gdzie jest postac ustawiona do wyjscia.

11. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Tak właśnie zrobiłam :)
    Weszłam tam, zabrałam świecidełko i szybko wyszłam :p

12. Reniarama

Reniarama Generał forum

Swietnie i o to chodzi aby postac po zbiorze skarbu jak najprosciej wyprowadzic.

13. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Drugie wejście zajęło chwile najważniejsze nie robić na łapu capu tylko obejrzeć i spokojnie układać drogę do skarbu i wyjścia. Mnie się bardzo podoba można poćwiczyć spostrzegawczość

14. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

No to jestem. Potworów nijakich nie ma. Łeee. :cry:xD[​IMG] Ale i tak czuję się jak Tezeusz/ka bez Ariadny/ Adriana ( wersja do wyboru )8)xD

15. LaDy-DaGa

LaDy-DaGa Zaawansowany

poproszę filmik

16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie drugie już też znacznie lepiej.Dokładnie,trzeba się rozejrzeć na początku.Nie taki straszny ten labirynt.Ale w związku z wymaganiami wypadajkowo-roślinkowymi,nie wiem ile zrobię.Mam przesyt eventowy.

17. frytka77

frytka77 Naśladowca mistrzów

chyba jestem za stara na ten labirynt 'coś mi się przykleiło do strzałki i nie chce się odczepić
    chyba zrezygnuję

18. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Najpierw przeczytałam - nie rozumiem. Potem film Norbiego - jasne! Wlazlam w labirynt - jednak nie tak działa jak myślałam ale wylazłam. Obejrzałam filmik ponownie i już chyba łapię. Sprawdzę za godzinę jak się ukręci. Osłonek miałam coś 480. Głównie drzewa i zwierzaki. Zielsko na mrocznych. Myślę, że tak jak poprzednio podgonimy oazami

19. Reniarama

Reniarama Generał forum

Jest to postac? czy puzel?
    Jezeli postac, wklej ja w jakies mozliwe mniejsce blisko skarbu. Jezeli puzel a nie jest Ci potrzebny, pusc go dolnym kanalem i otrzymasz nowy ktory moze dopasujesz.

20. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

To fakt za dużo tych eventów, do pnącza mam cel dojść a dalej zobaczymy,na wypadajki nie narzekam gorzej z sianiem za dużo tego terror badyla.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.