Opinie Tajemniczy Labirynt

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Uf , udało mi się wreszcie wyjść z labiryntu xD.

Mam dwie wolne działki w moim sąsiedztwie,chętnych zapraszam:).

2. aagajkowska

aagajkowska Młodszy ekspert

Wyszłam z labiryntuxD chyba zaczynam kumać.....;)

3. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Nie dość, że event goni event i nie ma się kiedy podrapać, to do tego dołożyli gierkę, która zajmuje za dużo czasu:mad: :wuerg::wuerg::wuerg:.
    Ten labirynt powinien być intuicyjny i do zrobienia w minutę. Tylko osoby niepracujące i nieposiadające rodziny mają czas na babranie się z czymś takim.
    Mam wrażenie, że firma myśli, że człowieki grające w farmę to tytani pracy tudzież króliczki duracela, które nic tylko zaiwaniają bez przerwy nie zważając na nic 8).
    Strach się bać, co nastepnego jedwabistego wymyślą...

4. Agnes89

Agnes89 Zaawansowany

Jaki item daje osłonki do lampionów?

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Plan

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/tajemniczy-labirynt.63241/page-9#post-1900805

trochę zmienię.

Siać będę na zmianę: jeden dzień kwiat, następny ogniokrzew.
    Czas produkcji potrzebnych lampek, to prawie 4h, dlatego będę nastawiał produkcję co drugi dzień.
    Lepiej rozgrywać labirynt na bieżąco, bo zostawić wszystko na koniec, to ciut niebezpiecznie.
    Nie wiem jak długo będzie schodziło ułożenie ścieżki.
    Czym dalej, tym będzie więcej nagród do zebrania, a tym samym czas gry będzie się wydłużał.

6. Reniarama

Reniarama Generał forum

Na poczatku jest tylko 1 skarb do zdobycia przez postac, ten ktory jest podswietlony, inne te szare sa nie aktywne. Omijamy je, nie trzeba ich zbierac. Podczas eventu beda dokladane ilosci skarbow i bedziemy zbierac tylko te podswietlane. Szare nas nie obchodza.
    Ale... tak masz racje, trzeba zebrac wszystkie podswietlone skarby inaczej nie wyjdziesz z labiryntu.

7. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

8. niebo016

niebo016 Generał forum

Zrób jak ja - nie rób eventu, tylko skup się np na 2 mrocznych polanach. Mroczny Labirynt jest trudny :sleepy:

9. margaretazet

margaretazet Mieszkaniec forum

Nie zgadzam się z Tobą. Zanim załapałam "o co biega" też o mało nie odpuściłam ewentu. To proste jak "kawałek sznurka w kieszeni". Poczytaj post 149 -ewanty i oglądnij filmik wskazany przez Norbiego. Potem już z górki. Druga gra zajęła mi tylko chwilę. Powodzenia.

10. Reniarama

Reniarama Generał forum

Magda masz racje, to lamiglowka dla osob ktorzy maja czas.:)

Ale, wzor ktory zrobila Mod Marion jest idealny, nie jest to takie trudne jak wyglada.:)

11. mako1406

mako1406 Stały bywalec

A masz może jakiś link do tego filmu?

Mikasek- lubi to.
  12. ukasi1

ukasi1 Czeladnik forum

Po 3 godzinach siedzenia w labiryncie udało mi się wyjść- to chyba rekord, o mało nie umarłam z głodu, już myślałam, że przyjdzie mi tam nocować, tyle stresu, to nie dla mnie, niepotrzebnie zaczęłam siać eventówkę. Jestem farmerką i umiem siać, a i kupkę posprzątam, ale po labiryncie błądzić nie będę- szkoda, bo chciałam ten event zrobić.

13. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Nie rezygnuj. Tylko wydaje się trudny. Trzeba troszkę pomyśleć, ale to chyba dobrze. Poczytaj post MOD Marion - super wytłumaczone. Powodzenia.

14. Reniarama

Reniarama Generał forum

Post 10 norbijasa, str. 1.

Post 198 Mod Marion, zagladnij, przemysl, nie rezygnuj.
    Nie jest to takie trudne, tu potrzeba tylko praktyki, nastepny krok bedzie juz latwiejszy.

Mikasek-, miwi45 oraz magdusia668 lubią to.
  15. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

nie ma co się zniechęcać ... po kilku próbach jakoś pójdzie ;)

16. abask

abask Fanatyk forum

Dziękuję za pomoc ale i tak nie umiem sobie z tym poradzić.

Ogłaszam wszem i wobec: FUJARA jestem!

17. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

Ale mnie pocieszyliście bo myślałam że tylko ja taka niekumata i nie umiem wyjść z labiryntu

18. ukasi1

ukasi1 Czeladnik forum

To dzięki Mod Marion właśnie wyszłam z tego labiryntu, ale nie, nie dzisiaj, to było więcej jak zimny prysznic- na dziś dość wrażeń, uciekam z farmy może do jutra ochłonę, przemyślę.

19. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Hania nie wymiękaj.
    Jakoś z tego labiryntu udało mi się wyjść.

20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Jako tako ogarniam,ale to zajmuje zdecydowanie za wiele czasu.Ile zrobię,to zrobię.Najwyżej nie będę miałam pnącza.Jakoś mi się nie chce tego eventu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.