Tajemnicze znikniecie z inwentarza zagrod ze świniami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Marlenaxxl, 16 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marlenaxxl

Marlenaxxl Forumowy żółtodziób

Witam,z mojego inwentarza znikneły zagrody ze swinaimi oraz zagrody ulepszone jak pamietam to pomarańczowe,nie pamietam ile dokładnie ich było ale chyba ok 20.Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Marlenaxxl, możliwe ze pojawił się u Ciebie jakiś błąd wyświetlania. Zastosuj się do porad z tego poradnika: Gdy gra nie działa, czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz pamięci podręcznej powinno pomóc. Sprawdź również czy masz aktualną wersję Adobe Flash Playera. Miałam podobne problemy, wydawało mi się że coś zniknęło, po czym okazało się że to nieaktualny AFP mieszał ;)
    Jeżeli podane rady zawiodą bardzo Cię proszę abyś napisała zgłoszenie do Pomocy Technicznej, tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa zagrody ze świniami się wyjaśni :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

Marlenaxxl lubi to.
  3. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

A ja jeszcze zapytam: Kiedy ostatnio stały na polu u CB?
    Bo może już dawno i po prostu kiedy był ostatnio express to je tam dałaś na wymianę :)

Marlenaxxl lubi to.
  4. Marlenaxxl

Marlenaxxl Forumowy żółtodziób

Juz wszystko w porzadku ,wszystko sie odnalazło:)dziekuje za odpowiedz.P

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Menka dziękuję za podpowiedź.

A skoro wszystko już się u Autorki odnalazło,to miłej gry życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.