Tajemnicze sadzonki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika minio1965, 27 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. minio1965

minio1965 Czeladnik forum

Witam!Jak to możliwe że z wymienionych drzew jakie idzie zdobyć nie otrzymałem ani jednej,wydałem floreny a w zamian otrzymałem Grusze, które mogę kupić sobie ile chce w szkółce owocowej za sianogrosze.Jaja sobie robią,czy co.Niech to w końcu zmienią,konkretnie tyle i tyle florenów i mam drzewo jakiego potrzebuje,bawię się już w to długo i chyba mam pecha,bo może z trzy razy udało Mi się zdobyć coć cennego,dotyczy to również zagród

2. halina54

halina54 Hrabia forum

ja tez dostalam za ciezko uciulane florki z kina grusze xl..to czyste kpiny na 84 lewelu..szkoda moge sobie kupic z 5tysiecy za sianogrosze..to czyste swinstwo i tyle

3. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Tajemnicze to taka trochę loteria.
    W ogłoszeniu są zawarte wszystkie drzewka, które można wygrać.
    Raz trafiają się słabsze nagrody a raz fajniejsze:)

Czy masz jeszcze jakieś pytanie w tym temacie?

halina54 do dyskusji na temat sadzonek zapraszam tu

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedź została udzielona, Autor kolejnego pytania nie zadał, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.