Tajemnicze sadzonki oraz Tajemniczy stajenny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 8 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Czy z tego będą wypadajki?? Bo nie wiem czy jest teraz po co wystawić jak nie da wypadajek:)

2. maslane04

maslane04 Baron forum

Wypadajki są losowe, więc może będą a może nie. Z moich obserwacji wynika, iż są szanse że coś wypadnie.

3. carlain21

Tak wiem,ale z tajemniczy sadzonek lub stajennych mogą nie wypadać wcale,niezależnie od losowości. Stąd moje pytanie:)

4. GoskaK

GoskaK Moguł forum

Podejrzewam, że jeśli nie sprawdzisz, to nie będzie wiadomo.
    :)) Ale powinny wypadać.
    Pozdrawiam

5. carlain nie wiem czy będą wypadajki i tak jak napisali gracze musimy to sprawdzić na swoich kontach :)

maslane04 i GoskaK dziękuję za pomoc :)

Czy jeszcze chciała byś o coś zapytać ??:)

6. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Tak z ciekawości sprawdziłam u siebie, wystawiłam trzy Tajemnicze Sadzonki i to otrzymałam:

I teraz wiesz już Carlain, że z Sadzonek tajemniczych wypadajki wylatują:)

carlain21 i -norbijas- lubią to.
  7. carlain21

Dziękuję,że to przetestowałaś:) To ustawię sobie moje zdobycze nietoperkowe i rano zbiorę:)

Można sprawdzić sami na kontach,ale wiesz pomyślałam,że może jest jakiś zapis,że z tajemniczości wypadajek nie ma.

Mam już wiedzę,także można założyć kłódkę:)

8. Oreczko dziękuję za sprawdzenie tego :)

I skoro można to wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.