Tajemnicze sadzonki Nasau i Ganges

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika JJoanna, 17 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JJoanna

JJoanna Książę forum

Ja mam maly problem - wchodzę do ewenty z tajemniczymi sadzonkami gdzie jest poradnik , i jest ok - klikam na niego i jest w porządku mogę wejść i zobaczyć co jest co jak w tym poradniku . Ale z w " kaciku " tam gdzie sa rozmowy już nie mogę porozmowiac o tajemniczych sadzonkach Nasau i Ganges - klikam i klikam na te rozmowy i nic - wiec co się stało ? Czemu nie mogę wejść by porozmawiać o sadzonkach ? Czyzby się te rozmowy zablokowaly ? Ktos mi wyjasni ?
    Pozdrawiam .

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Odpowiedź jest prosta, w >> tym<< ogłoszeniu nie ma podlinkowanych rozmów (bo rozumiem, że próbujesz z ogłoszenia kliknąć?). O Tsach zawsze tutaj się rozmawia Mini Eventy - Temat do rozmów(temat jest w rozmowach na aktualne tematy)

JJoanna lubi to.
  3. JJoanna

JJoanna Książę forum

Teraz już wszysko rozumiem , dziekuje za odpowiedz :)

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dzięki Agata za pomoc:)
    Skoro wszystko jasne, temat zamykam.

JJoanna lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.