Tajemnicze sadzonki na farmie i wyspie - mini event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pancio471, 22 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pancio471

pancio471 Okazjonalny autor

Witam wszystkich serdecznie.
    Proszę o podpowiedź kiedy odbędzie się mini event z Tajemniczymi sadzonkami na farmie i wyspie. Ogłoszenie się pojawiło, ja jednak nie mogę doszukać się daty tego mini eventu. Proszę o pomoc.
    Pozdrawiam :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.

O jakim ogłoszeniu piszesz ? Czy możesz podać tutaj link ?

3. pancio471

pancio471 Okazjonalny autor

To było podane w dziale FAQ EVENTY w środę po 15:00. Sprawa się chyba już wyjaśniła bowiem zapewne błędnie spojrzałem nie w ten dział co trzeba i automatycznie zasugerowałem się "świeżą" datą tego ogłoszenia i dlatego zwróciłem się o pomoc tutaj.
    Przepraszam za zamieszanie.

https://board-pl.farmerama.com/inde...emnicze-sadzonki-na-farmie.10419/#post-842107
    to jest ten link który mylnie zintrpretowałem

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak poradniki były aktualizowane i tam właśnie zajrzałeś. Rozumiem, że wszystko już się wyjaśniło i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.