Opinie Tajemnicze laboratorium 2000

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 26 października 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Smutna aktualizacja - najgorszy u mnie wynik to już 162 pkt, a nie 176:( Nawet zużycie wszystkich kabli nie było w stanie powstrzymać takiego biegu wydarzeń... I dopiero drugi żeton. Mam nadzieję, że uda mi się zdobyć wszystkie żetony, bo jednak jutro jadę na cmentarze a nie pojutrze. Stan punktowy - 4468/8180. Do wieczora będzie więcej:p

PS. Dobrze, że wpadło trochę kuponów, to nawet w pociągu czy idąc pieszo będzie można obrobić. Ewentualnie w łazience u babci czy u cioci:p;) Trudno, trochę kuponów 1-godzinnych pójdzie a gierki poczekają do wieczora8)

Ostatnie edytowanie: 30 października 2021
  2. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam
    Event skończony, uwielbiam te układanki :)

3. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Moja średnia to 228,4 za grę, jak na pierwszy event robiony przeze mnie
    a taką gierką to całkiem nie źle .
    Nadgoniłam trochę terror-badyla Sn poszedł w ruch
    ale gadżetów mnóstwo brakuje /poratujcie proszę/

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

No to koniec, średnia taka sobie.

5. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Tak jak myślałam- kiepściutko. Dopiero 35 gierek za mną a gdzie tu do końca? Ale wypadajki lecą tragicznie. Zielsko jest ale co z tego?

6. krasnoludek10

Mi też sporo brakuje, dlatego chyba na noc pójdzie róża albo goździk z wodą, aby nadgonić kable i gadżety... Jak to mało co da, to jutro poświęcę trochę SP.

7. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

Event skończyłam już wczoraj, a dziś wystawiłam skrzynki picolo- 8 sztuk i taki o to wynik :

8. krasnoludek10

Maksymalny wynik - aktualizuję na 266 pkt. Udało mi się trzy potwory razem skończyć - nie wiem jak ja to zrobiłem:pxD:cry:xD Powiedzcie proszę co będziecie kupować/kupowaliście w zakładce "Inne" w sklepie eventowym jak już będzie zbliżał się koniec eventu/skończyliście obecny event...

9. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

wystawiłam 6 pikolaków nie jest źle ale mogło być gorzej ale i lepiej ;) 54 z lewej zrobione jutro zakończę eventxD

10. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

myślę, że każdy kupuje to co mu najbardziej potrzebne, może wg zasobności farmy.....ja kupiłam 2 x piccolo, 2 razy skrzynię z bonusami, 2 x żeton sezonowy i 3x punkty sezonowe

11. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Chyba sie u mnie coś popsuło. Z jednej łąki 4 gadżety z drugiej 6. Wystarcza mi na jedną góra 2 wejściówki po jednym zbiorze.
    Z długorosnących max 20 - 30 sztuk.

PoloMit, oset53 oraz krasnoludek10 lubią to.
  12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Jeszcze 3 gry do końca lewej strony. Gadżety lecą tragicznie ale nadrobiłam w oazach. zwłaszcza że oazy tańsze dziś. Nie wiem czy robię całość.

PoloMit i krasnoludek10 lubią to.
  13. klonek68

klonek68 Generał forum

Dzisiaj ze skrzyni wyskoczył mi ts xDa z ts WyrakixDxDxD moje pierwszexDxDxD .Do końca jeszcze 9 gierek więc chyba się uda;)

14. krasnoludek10

Lewej strony nie zrobię na pewno całej, ale może chociaż uda mi się do ostatniego żetonika dojść:p Szkoda tylko, że dopiero jutro. Szkoda również, że do przedostatniego dopiero dzisiaj około 20, bo uda mi się zebrać specjalnego bąbelka tylko 2 razy...

oset53, PoloMit oraz aleksandra lubią to.
  15. duzy6666

duzy6666 Generał forum

Witam wczoraj skończyłam trochę zielonych kropelek poszło w diamentowym slocie 200 % ze zbiorów to i pełnię podgoniłam z wystawionych 6 skrzyneczek piccolo zrobiło się florenowo tz 2razy wieczni poszukiwacze skarbów i 2 drzewka florenowe:inlove::D jeden kijek pogo i kwieciste melodie:psuper

16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja zrobiłam i prawą i lewą stronę, a średnia bardzo średnia.;)xD

W robocie pomogło jedno 200% z koła.:)

17. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

no i po evencie :D

bacowa70, oset53 oraz krasnoludek10 lubią to.
  18. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Dobry wieczór Wam jak narazie mam 68 gier a po prawej 37 .Patrzác do konca listy nagród nie widac niestety zetonów naukowca...
    I jak tu zakoczyc zadanie? Czy jeszcze bédzie mozliwosc uzyskania ich ? :eek::p

oset53, Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  19. krasnoludek10

Żetonów do zdobycia jest pięć (ostatni na 32. kroku) i zapewniam Cię, że jest to wystarczająca ilość;)

oset53, Aisha1969 oraz Jedna_na_milion lubią to.
  20. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Czyli z tego wynika ze masz juz wszystkie.. niestety u mnie pomimo zebranych wlasnie z 32 kroku jako
    ostatni,brak dwóch...o_O:p Czyli zadanie nie zostanie zamkniéte pomimo ze chcialabym...:sleepy:

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.