Opinie Tajemnicze laboratorium 2000

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 26 października 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zanim napisałem, to liczyłem chyba ze 3 razy.
    Widocznie za mało.:oops:
    700 GT - to zaszaleję.;)
    xD:cry:xD
    Dzięki za zwrócenie uwagi.

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

xDxD Normalnie, sie sieje, sie zbiera, sie gra.:pxD
    Teraz tak to wygląda:

Postanowiłam grać bez kabli, układam to co mi BP przydzieli, znaczącej różnicy w średniej nie ma.:)

3. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

na ten czas dopiero 24 gierki cienko to widzę :wuerg:no ale układam dalej :)

4. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Event zakończony 62 gierkami. Szkoda że tak mało GT dali i trzeba było wybierać nagrody. Z jednej wcześniej wykupionej wyrósł dyniowy prezent, z drugiej, tej co wpadła z automatu wieczne poszukiwanie skarbów a z zakończonej pełniowej misji święto świateł. Jeszcze jedna stoi

5. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Z mojego koła na dobre zniknęły takie nagrody jak 100% i 200% do stodoły:wuerg:
    a dyniowego jeszcze ze skrzyni nie dostałam . Ze skrzynek też brak bonusów do stodoły- i jak tu grać:cry::cry::cry:
    Na razie mam 20gierek rozegranych:oops:

6. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

Znikły dlatego, że wprowadzili kumulacje na farmerskim kole i jest nowa nagroda główna, i wtedy rzadko pojawiają się bonusy.
    Event prawie skończony, za mną 58 gier i etap 49 :p Ze sklepu jak narazie wykupiłam dwa picolaki i nad resztą się zastanawiam :) A ze skrzyni neonowych zagród wypadły mi myszy :p
    Jak na ten moment mam 8 picokalaków, jeden jeszcze z sezonu zdobędę i dwa mam do zdobycia z mrocznych misji, ale do tego jeszcze daleko :p Więc wystawie ich 9, może coś ciekawego wypadnie.

Ostatnie edytowanie: 29 października 2021
  7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

36 gierek rozegranych/31 z prawej,,koło trochę pomogłoxD:inlove:

jest jakaś perełka w tych itemach ze sklepiku??bo nie widzę:oops:

8. ANASALKA

ANASALKA Nadzorca forum

Są itemy co dają +świetlik, +1 potworny pomidor, +1 owca zombie

9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

a to te pt,wiedzmowisko,smocze kości,grobowa gra??a jeszcze coś fajnego tam jest?
    bo akurat te mnie nie kręcą;):p

PoloMit i krasnoludek10 lubią to.
  10. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

u mnie są wystawione dwie skrzynki z sezonu jedna i z eventu... marzy mi się dyniowy prezent i drzewko florenowe... na moim serwerze coś mało wychodzi z dobrymi plusami... brakuje mi jednej gry do skrzynki...

11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Martwiłam się, że będę musiała wysiać 37 tys. rośliny :oops:, a wystarczyło nieco ponad 27 tys.:)

Miałam 4 skrzynki Piccolo (z misji, 2 z tego eventu) i dostałam "Dyniowy prezent", "Zabawa w wodzie" i 2 x "Cylinder iluzjonisty".:inlove:
    Zostało mi 470 GT, to wykupię Skrzynię neonowych zagród i Piccolo.

No i na co by tu ponarzekać ??? Chyba na to, że GT nie ma, a w sklepie półki jeszcze pełne. :D

12. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

pięknie Aniu :) zazdroszczę dyniowego, mi nie chce jakość wpaść , ale jedne kwieciste wpadły na pocieszenie :)

u mnie rozegrane 47 gierek i jestem gdzieś na 10 tysiącach więc jeszcze troszkę pograć muszę ;)

13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Cieszę się Asiu z tego dyniowego, dopiero drugi raz mi się trafił. :)
    No i te 2 cylindry też cieszą.

14. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

43/37 kupiłam 2 pikolaki i jak obliczyłam zostanie mi 235 talarów na neonówkę za mało więc wezmę 2 skrzynki bonusowe i zostanie na 1 x 10sp albo 1 x 10zośka ,strasznie skąpią tych talarów ,wybór olbrzymi tylko kasy nie styka :D

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dopiero 14 gier i około 3000 pkt (dokładnie 2902):sleepy: No cóż... Może jakoś się doczłapię do ostatniego żetonika:p;) Pytanie tylko czy również wtedy, kiedy w kalendarzu nie będzie krył się bonus na żniwaxD:cry:xD

16. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

dasz radę Tomeczku:inlove:,,trzymam kciuki:)

17. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

u mnie właśnie z drugiego wyszła parasolka w kropki.......no to cieszę się jakbym dostała dyniowy, no prawie ;)
    po ostatnich odkryciach 2x bukiet kwiatów i kijek pogo zwątpiłam już w piccolo

ja dyniowy dostałam z piccolo tylko jeden raz, a jak czytam, że ludzie z piccolo mają 3 lub 4 drzewka florenowe, to aż nie mogę uwierzyć, mi osobiście wyrosło tylko jedno
    a cylindry też lubię i to bardzo :) także udane miałaś piccolo :)

18. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Event zakończyłam 60 grami.Laboratorium przynosi już profity.
    Piccolo przyniosło dyniowego, zabawę w wodzie i dwa nieumarłe:)

19. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

U mnie na teraz tak:

event.PNG

Gdzieś w okolicach półmetka jestem i pewnie dalej popełznę w wolnym tempie. W jakiejś dłuższej, spokojnej chwili chcę się przyjrzeć zawartości sklepiku, głównie itemom pod kątem ew. kompletowania kolekcji. Póki co niczego nie kupuję, tych GT na wiele pewnie nie starczy...

20. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

39 krok zrobiony to do Piccolo juz rzut beretem 8),po prawej 32 krok ale układanki są rózne raz do przodu raz gorzej niż źle,mój najlepszy wynik to :

nie wiem jak to zrobiłam 8),średnia -210 :( :(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.