Opinie Tajemnicze laboratorium 2000 II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 12 października 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

104 - kabla
    320 - gadżet
    Pola szarłatem zasiane

2. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

gadżet 333 ,kabla 118 :)

3. ewanta

ewanta Komandor forum

pierwsza gra (darmowa) - 260 pkt

4. WłodekP

WłodekP Czeladnik forum

Proszę wytłumaczcie mi bo albo ja jestem już za stary albo za bardzo głupi na Głównej 202 małe pola i tyle samo na dzikiej zasiane Szarłatem i wypadło 270 a inni mają 333 to co mają lepsze pola czy co znajomości w BP

5. winiulka

winiulka Moguł forum

ja z szarłatu na 2 łąkach 278

Aisha1969 i ewanta lubią to.
  6. Marcinwin

Marcinwin Moguł forum

u mnie 300 z trzciny(10 jaśków)

hmm znajomości tu nie mają nic do tego, jest procentowa szansa na wypadnięcie wypadajki i tyle, jak szczęście dopisze może być ich więcej, a jak nie to mniej. Załóżmy że masz masz 5 pól na których masz po 50% szans na wypadajki. Mając sporo szczęścia możesz mieć 5 wypadajek, a mając pecha równie dobrze możesz ich nie mieć w cale. To tak jak z rzutem monetą, chcesz wyrzucić reszkę, ale jak będziesz miał pecha, to przez 10 rzutów albo i więcej możesz jej nie ujrzeć.

incasent, Aisha1969 oraz ewanta lubią to.
  7. halina54

halina54 Hrabia forum

Bo to jest losowosc w grze .Ja z hortensji,bo jeszcze nie posiadam szarlatu... dostalam 272 gadzetu.O dziwo duzo, bo zazwyczaj nie dostaje az tyle

8. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Jaśków w ogóle nie mam wystawionych (siedzą w pasku i czekają na G&T); tylko jednego na drzewie i utwierdzam się w przekonaniu, że niewiele one dają, a tylko trzeba się bawić w ustawianie...

9. margaretazet

margaretazet Mieszkaniec forum

Czy użyłeś gałązek Pnącza, masz JC? Te "dopalacze" zwiększają wypadalność, dlatego nie z każdej łąki jest tyle samo.

10. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Z darmowej gry 292 punkty, oby kolejne były równie obfite w punkty ;)

11. Mikkaja19

Mikkaja19 Koneser forum

U mnie z 2 łąk dzikiej róży 140szt. To moja najdłuższa roślinka (19h) Puchary mam na 25% już na pnączu, natomiast jaśków mam zero:oops:

ewanta i Aisha1969 lubią to.
  12. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

no to ja sie pochwale z szarłatu z półtorej łaki gadzetu188 kabla 60 znowu cieniutko u mnie 8)

ewanta i Aisha1969 lubią to.
  13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Zaczynam z ponad godzinnym opóźnieniem, real jest bezwzględny, nic go ewenty nie obchodzą.xD:cry:
    Na głównej tylko szarłat dał 198 gadżetów i 109 kabli, na dzikiej jedna zagroda, dwa ogrody, cztery drzewka i szarłat dały 194 gadżety i 100 kabli, do tego 13 prezentowych gadżetów.
    W sumie taki stan na początek:

No wiadomo, że liczą się znajomości, ale raczej nie z BP tylko z jaśkami.:pxD

14. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

u mnie na polu tylko 6 jaśków stoi ale robią robotę :)

15. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

co to za jaski

Aisha1969 lubi to.
  16. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

john cytryna zwany jaśkiem :)

17. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

dzieki bede na nie polowal w najblizsza wymiane

dantic3 i Aisha1969 lubią to.
  18. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Zaraz zobaczę jak z eventówki lecą wypadajki. Trzy zdobyczne JC stoją na polu :) Generalnie - jak zawsze- pierwsze siewy z SN+ Zoska. Potem już na piechotę.
    Edit: No za bardzo nie lecą- 8szt gadżetów,9 kabli.

dantic3 i Aisha1969 lubią to.
  19. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Tomek nie żartuj.-.- Kaktusy wystaw na pole, od pełni do pełni na pewno dojrzeją.:)
    Rozumiem, że mówisz o dużych polach.

incasent, acard_150 oraz Aisha1969 lubią to.
  20. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.