Tajemnicza sadzonka od króliczka???

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aniuniaZ, 4 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aniuniaZ

aniuniaZ Czeladnik forum

Witam. Gdzie mogę znależć tajemniczą sadzonkę od króliczka????Zagadkowa zagroda Orion , była na pasku , a sadzonki nigdzie nie mogę znaleźć.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

aniuniaZ, jeżeli dostałaś od króliczka tajemniczą sadzonkę powinna ona być w inwentarzu, tam gdzie wszystkie drzewa. :)
    Jeżeli jej tam nie ma spróbuj wylogować i zalogować się ponownie do gry. Jeżeli to nie pomoże zastosuj się do porad z tego poradnika: Gdy gra nie działa :)
    Napisz czy podane porady pomogły :)

3. aro38

aro38 Czeladnik forum

sprawdź w zakładce drzew na wyspie

SMOD_Wadera* lubi to.
  4. NocnyMarek74

NocnyMarek74 Czeladnik forum

• A może to była sadzonka z wyspy? Sprawdź tam :)

SMOD_Wadera* lubi to.
  5. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Borneo to sadzonka z wyspy, sprawdź w inwentarzu na bahama i tam ją postaw.

SMOD_Wadera* lubi to.
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Graczom dziękuję za pomoc :)

aniuniaZ, sprawdź proszę czy sadzonka jest wśród drzew w inwentarzu na wyspie :)

7. aniuniaZ

aniuniaZ Czeladnik forum

Ja również wszystkim graczom dziekuję za pomoc, faktycznie drzewko znajduje sie na bahamaramie:)))) Temat mozna zamknąć.Pozdrawiam

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również serdecznie pozdrawiam i w tym miejscu jeszcze raz dziękuję Graczom za pomoc :)

Skoro można to temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.