tajemnicza sadzonka na wyspie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pat3l, 19 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

to znowu ja mam pytanie otóż postawiłam na wyspie 2 sadzonki i jakimś skrótem usunełam jedną sadzonke i nie mam jej w inwentarzu czy da się ją jakoś odzyskać?
    (wylogowałam się już 3 raz i dalej jej nie ma )

2. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

Pisz do supportu, każda skasowana rzecz wraca do ekwipunku, prócz plonów oczywiście.

Spróbuj nacisnąć po załadowaniu gry klawisz CTRL i myszką przycisk odśwież w przeglądarce, to spowoduje odświeżenie pamięci cache dotyczącej gry i załadowanie wszystkiego od nowa :)

3. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

ale żeby do nich napisać trzeba znać hasło i login na poczte (chyba) a ja założyłam konto na poczte tylko do gry i po jakimś czasie konto mi z onetu usuneli i nie mam dostępu do maila. ale tym sposobem spróbuje co radzisz :)

EDIT: nic nie pomogły skróty....

4. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

Napisz do supportu to może i maila ci pomogą zmienić :) Jeśli zakładałaś konto na maila, którego już nie ma to może napisz do dostawcy, być może konto zostało zawieszone chwilowo, nigdy nie słyszałem by ten portal ot tak kasował maile :)

5. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

dzięki nie wiedziałam ze można tam napisać zeby odzyskać badz zmienić maila, byłam pewna ze tylko Pt możne pomóc jesli znamy maila

6. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

Najpierw proponuję skontaktować się z dostawcą Twojej poczty i ustalić co się stało, potem napisz do supportu mając tę wiedzę. Support ze względów bezpieczeństwa ot tak maila nie zmieni na bank, więc pewnie musisz udowodnić, że to konto jest Twoje. Jeśli dokonywałaś jakichkolwiek wpłat to myślę, że sprawa jest do rozwiązania i masz z górki :)

7. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

to watpie bo konto na poczcie onet założyłam tylko pod gre żeby żadnych reklam nie dostawać i po jakimś czasie zapomniałam hasła... więc nie mam jak udowodnić z 6 lat wstecz ze to jest moje konto. żadnych wpłat tam nie robiłam no tylko odebrałam maila z rejestracji konta i to by było na tyle... więc muszę jakoś sie pogodzić z tym e jednak sadzonki nie odzyskam

8. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

Ale masz opcję "zapomniałem hasła" skorzystaj z niej :) Po za tym odpisałem Ci już w grze na Twoje PW :)

Ten temat może ci pomóc: Adres e-mail

Ostatnie edytowanie: 19 marca 2016
    pat3l lubi to.
  9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Dziękuję za pomoc, LIDEMAN.
    pat3l, jeśli nie jesteś pewna jak to zrobiłaś, może najpierw odkryłaś drzewko, a następnie je usunęłaś?
    Najpierw jednak należy zadbać o odzyskanie danych do poczty, ewentualnie zmianę maila przez PT. Może to nieco potrwać, ale na przyszłość warto mieć dostęp.

10. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

chciałam postawić nowe drzewka zdobyte podczas eventu, nawet jak bym jakieś drzewko odkryła i usubeła to by było w inwentarzu a zadnego drzewka nie mam... także wcieło na amen ale cóż bywa... kiedyś próbowałam odzyskać dostęp do poczty ale mi sie nie udało....
    można zamknąć

11. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

W takim razie skontaktuj się z onetem, a później z nami.
    Zamykam, jeszcze raz dziękując za pomoc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.