Opinie Tajemnice w lodzie

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hapsak89

hapsak89 Książę forum

Rano skończyłam event, zapomniałam o piccolo :oops: dopiero teraz wystawiłam, znając moje szczęście nic fajnego nie dostanę i tak :( ze skrzynek nawet pół listka baobabu nie ujrzałam :cry:

Szczerze? Nie lubię, gdy w nagrodę za wykonaną taką samą pracę, ten sam wkład dostajemy tak różne wartościowo rzeczy, to jest mocno nie sprawiedliwe. Wystarczy mi losowości w piccolakach-.- Jak już są eventy to wolałabym jednak trochę równości w nagrodach za włożony trud-.-

2. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

O 22:31 odbieram pnącze, piccolo jeszcze w pasku, chcę się troszeczkę pocieszyć jego zawartością. Sopelków na stanie 858. Życzę wszystkim jeszcze walczącym ukończenia i otrzymania tego co ja chciałam a nie dostałam:)

3. Matisiek200

Matisiek200 Naśladowca mistrzów

Ja jeszcze czekam na koniec 2 ostatnie zbiory potrzebne. Z 63 skrzyneczek. 2 nakładki (1XXL dla super nawozu zosi i 1XL dla super nawozu). Nic nowego :cry:.

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Skończyłam ewent, otwieram skrzynki z potencjalnymi drzewami nawozowymi.
    Nadzieja:

Rzeczywistość:

Ani jednego.:(:cry: No cóż, widać nie byłam dość grzeczna.;)xD

5. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Zagadkowych z farmy jeszcze nie wystawiałam, ale gwarantowane Piccolo dało bajkowe źródło, czyli nieurodzaju ciąg dalszy.

6. twardy81

twardy81 Stały bywalec

7. 22vader

22vader Stały bywalec

z eventu na 45 skrzynek dostałem 1 turbo drzewo, już się bałem że na 207 skrzyń nie dostanę nic. Naprawdę szczerze nienawidzę losowości w tej grze. Ciężko mi uwierzyć że niektórzy dostają po parę fajnych rzeczy, a i tak narzekają

8. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Nie sprawdziłem ile badyla w ostatnim etapie potrzeba i wysiałem.:cry: i brakło 12 szt ....trudno zbiorę rano i będzie po ewencie;) ze skrzynek 1 super nawozowiec ..jest okxD

9. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

z pikolaka tańczący :)

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  10. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Event zakończony, ostatnie 3 skrzynki to powtórka z rozrywki, a z piccolo kwieciste;)

krasnoludek10 i Aisha1969 lubią to.
  11. matthero

matthero Hrabia forum

z 45 skrzynek ani jednego drzewa :mad:
    z Piccola chomicza muchołapka >:(

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.