Tajemnica ziół

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sebastian010203, 8 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sebastian010203

sebastian010203 Czeladnik forum

mam 10 nasion czapetki ale nie można ich wysiać bo siewnik pokazuje 0 a licznik przy grze 10x

2. Merrick

Merrick Moguł forum

ja w ogóle nie mam roślin >:(

3. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Radzę przeczytać Poradnik do ewentu. Wszystko jasno wytłumaczone. Powodzenia.

4. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

sebastian010203 sprawdź proszę czy są to nasiona czy roślina eventowa.

w grze na pasku, i w stodole i na targu - widzimy roślinę eventową.
    na polach siejemy nasiona.
    Zgodnie ze schematem z poradnika - klik

Na farmie można siać tylko nasiona.
    Zebranej rośliny nie można ponownie wysiać na polu.

sebastian010203 Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

anna0089 - Twój post, który nie jest związany z tematem wątku usunęłam.

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

6. anna0089

anna0089 Książę forum

No jak to nie z tematem>:( Nie mogę wejść na forum Tajemnice ziół >:( muszę kombinować przez stronę główną a nie kalendarz >:(

7. MOD_Zła

anna0089 - Tutaj jest poruszony temat braku nasionek a nie kalendarza.
    Do Poradnika możesz wejść ze strony głównej Forum.
    Jeżeli zauważyłaś brak podlinkowania eventu w kalendarzu należało założyć własny wątek z pytaniem/problemem.

Czy sebastian010203 ma jeszcze jakieś pytanie?

8. Flipul1

Flipul1 Stały bywalec

Miałem 9 szt kolczastego grzyba. Zużyłem 5 i nie mam nic. To chyba lekka przesada!

Merrick lubi to.
  9. MOD_Zła

Flipul1 - na przyszłość otwieraj, proszę swój własny wątek z pytaniem.
    Zapoznaj się dokładnie z Poradnikiem. Nie wiem, czy piszesz o nasionach, czy roślince. Jeśli po dokładnym przeczytaniu Poradnika nadal uważasz, że coś jest nie tak, skontaktuj się z Pomocą Techniczną celem sprawdzenia Twojego konta.

Czy autor wątku ma jakieś pytanie?

10. Flipul1

Flipul1 Stały bywalec

Teraz skosiłem kolczastego grzyba i nadal mam mam zero do obsiania, Jaja jak berety. Przygotujcie się do ewentu i nie róbcie se jaj bo już prawie 10 lat gram w farmę ale tego jeszcze nie było. Czy tylko i wyłącznie o kasę chodzi???????????????????????????

11. MOD_Zła

Czy przeczytałeś wcześniej Poradnik, który Ci podlinkowałam?
    W Poradniku pisze, że nasiona są do wysiania. Natomiast roślinkę oddajemy do zadań eventowych lub możemy sprzedać na targu. Nie można jej ponownie wysiać.
    Proponuję również cofnąć się tutaj kilka postów wyżej, gdzie MOD Elena wkleiła diagram dotyczący tego eventu.
    Proszę również o panowanie na emocjami.

***kacper*** lubi to.
  12. czarne313

czarne313 Okazjonalny autor

licznik przy mini grze nie wskazuje tyle ile wykonalo sie gier czy to tak ma byc

13. MOD_Zła

czarne313 - u mnie wskazuje.
    Cały pasek postępu:
    licznik.PNG
    Na dole masz licznik, który pokazuje, że rozegrałam 6 gier na wymagane 8, żeby mieć zaliczony kolejny krok i odebrać nagrodę
    licznik1.PNG

Na przyszłość otwieraj, proszę własny wątek z pytaniem.

sebastian010203 - czy masz jeszcze jakieś pytanie?

14. MOD_Zła

marcinek74 - Twój post usunęłam. Jeżeli chcesz zadać pytanie, otwórz w tym celu własny wątek. Jeżeli chcesz porozmawiać o możliwościach ukończenia eventu i poznać strategie oraz pomysły graczy, to zapraszam do wątku: Tajemnice ziół.

15. marcinek74

marcinek74 Hrabia forum

Dziękuje za odpowiedż :) Życze miłego dnia

16. mery6046

mery6046 Czeladnik forum

u mnie nie mam zadnych nasionek.Jak mialam 5 potem 3 i posialam po zebraniu nie mam nic nie rozumiem jestem bardzo wiekowa 72/ moze nie rozumiee a juz jestem na farmie kilka lat

17. MOD_Zła

Jak wszystkim polecam uważną lekturę Poradnika.
    W Poradniku pisze, że nasiona są do wysiania. Natomiast roślinkę oddajemy do zadań eventowych lub możemy sprzedać na targu. Nie można jej ponownie wysiać.
    Na przyszłość otwórz, proszę swój własny wątek z pytaniem. Wcześniej upewnij się, czy takie pytanie nie zostało zadane.

sebastian010203 - czy masz jeszcze jakieś pytanie?

***kacper*** lubi to.
  18. MOD_Zła

matzuz21 - Twój post usunęłam, ponieważ nie jest to wątek dyskusyjny.

19. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

HillsetFarm, kolejny raz dziś Cię upominam. Proszę, byś przed napisaniem kolejnych postów zapoznał(a) się z zasadami działów, gdzie dowiesz się, do czego służy każdy z nich. Nie piszemy również post pod postem, używaj opcji Edytuj. W związku z tym, że Twoje posty nie wnosiły nic do rozwiązania problemu, zostały usunięte.

20. MOD_Zła

Brak kolejnych pytań.
    Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.