Tajemnica Wielkiego Sera

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Malutka066, 20 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Malutka066

Malutka066 Forumowy żółtodziób

Kochani pomocy!!!
    Posiadam określoną ilość mimozy oraz wyprodukowane narzędzia detektywa, a nie mogę rozpocząć gry. Co mam zrobić?

Malutka066

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Grę rozpoczynamy od zadania 1-go na planszy głównej (otwiera się od razu po wejściu), do oddania tam jest 50 x słonecznik, a następnie wykonujemy zadania w podświetlonych przez system jasno-szarych kwadracikach. Na niżej wklejonej grafice są ponumerowane zadania na planszy głównej, zacznij od zadania z cyfrą 1:

Po kliknięciu w kwadracik po prawej stronie w okienku kliknij przycisk "Szukaj".

Po wykonaniu zadania "startowego" oznaczonego cyfrą 1 - system podświetla na kolor jasnoszary kolejne zadania możliwe do zrealizowania.

Wszystkie informacje znajdziesz w poradniku: >>Tajemnica Wielkiego Sera<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

zzizzie Twój post usunęłam.

3. Gonia_47

Gonia_47 Forumowy żółtodziób

Mam problem nie mogę odblokować koktajlu mlecznego w mieście.Wszystko mam co potrzeba.Dwa pomieszczenia odblokowałam.

4. SMOD_Atena

Gonia_47 na wyżej wklejone grafice jest taki kwadracik z cyfrą 4, w tym zadaniu trzeba oddać 500 x mimoza, wtedy uzyskasz dostęp do sklepu z koktajlami mlecznymi.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.