tajemnica mikolaja

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -orim-, 10 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -orim-

-orim- Zaawansowany

mam pytanie czy to normalne ze mam 2 misje Tajemnica Mikolaja ? oddaje czapeczki i laseczki i cos nie gra ciagle jestem na pierwszym poziomie-az tu nagle patrze a ja mam 2 misje i to co oddaje pochlania obie? mam nadzieje ze ktos to sprawdzi i nie oszwabi mnie z tego co oddalem i zlikwiduje jedna a ty glupku rob sobie dalej !!! cos zaczesto wyskakuja pomylki tylko dlaczego gracz nie dostaje rekapesaty za straty -pozdrowka

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Misje są pokazane dwukrotnie, jedna w kolejności od najnowszych do najstarszych, w ramce oznaczona jako misja eventowa. Postęp jest zapisywany w obu, bo jest to jedna misja.
    Zwróć uwagę na to, którą kampanię robisz. Oprócz numeru zadania, misje (i tak jest w tym przypadku) mają również kampanię srebrną, złotą i diamentową.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. betty_2

betty_2 Forumowy żółtodziób

co daje nam licencja na prezenty i jak można to wykorzystać oraz wejściówka która jest nagrodą ?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

5. betty_2

betty_2 Forumowy żółtodziób

dziękuję, chciałam otworzyćwłasny wątek, ale miałam jakieś problemy

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie w temacie?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo dzisiejszej obecności na forum Autor nie miał dalszych pytań więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.