Opinie Tajemnica Góry Mikołaja i Pełnia księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 grudnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

A czy weszłaś na planszę Ścieżki na Górę Mikołaja #1 i oddałaś srebrny klucz w pierwszym polu fioletowej ścieżki (dotyczy ona Świata Pełni)? Jeśli to zrobisz, dostaniesz księżycowe świece, z których w młynie wyprodukujesz księżycową wieńcomanię, którą będzie mogła rozsiewać na Polach Pełni Księżyca.

PoloMit i krasnoludek10 lubią to.
  2. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

najpierw użyj klucza do odblokowania rośliny którą chcesz siać a później w młynie ukręcisz nasiona

3. e-MK-a

e-MK-a Młodszy ekspert

Dziękuję, tak nie miałem ochoty tego robić, głowa mi nie pracuje ostatnio, ale dzięki Twojej rozpisce coś tam zacznę (ciekawe jak skończę?)8)

4. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

czemu myślisz że gapy ...jesteśmy...tak planowałam...powodzenia

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jest po godzinie 15 a ja dopiero rozsiewam wyspowego badylka. Na start wypadły 539 bombki - nie jest źle.

Ostatnie edytowanie: 15 grudnia 2021
  6. kobuma

kobuma Stały bywalec

dlaczego trzeba szukać informacji o evencie?... widać w grze a w kalendarzu i na stronie głównej?....
    a rano nic nie było słychać, ale dla mnie to nawet leeeepiej, bo lubię niespodzianki, zagadki :)

PoloMit lubi to.
  7. skretnik

skretnik Moguł forum

Nic nie rozumiem, dlaczego nie mam tych biletów do planszy , do produkcji w młynie. Ratujcie jak zagrać w planszówkę.

PoloMit lubi to.
  8. krasnoludek10

Polecam FAQ w pigułce - bardzo pomaga:)

PoloMit i kobuma lubią to.
  9. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

nie mam klucza ,ani gałązek mam to gdzieś i dziękuje za grę

PoloMit lubi to.
  10. BA_Marion

Jeśli faktycznie nie otrzymałaś ich na start eventu i odświeżanie gry (zamknięcie i powtórne otwarcie klienta) nie pomaga, to skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną.

PoloMit lubi to.
  11. szanika-sz

szanika-sz Okazjonalny autor

czy będzie osobny wątek z pytaniami i odpowiedziami?

PoloMit i kobuma lubią to.
  12. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

13. skretnik

skretnik Moguł forum

No raczej NIE. jeszcze nie widziałam tekiego b.....w tej grze. Coraz głupsze i niezrozumiałe zasady.
    Strasznie NIEpomogłeś, więc nie dziękuję.
    Ktoś inny pomoże???

PoloMit lubi to.
  14. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

nie dało się prostszego ewentu wymyślić ? :/

PoloMit lubi to.
  15. szanika-sz

szanika-sz Okazjonalny autor

PoloMit lubi to.
  16. ninja006

ninja006 Okazjonalny autor

w którym roku pojawił się na stałe w grze zimowy jaśmin ?

PoloMit lubi to.
  17. BA_Marion

skretnik, wejściówek do minigier nie wyprodukujesz w młynie. Zacytuję FAQ:

PoloMit lubi to.
  18. grania.

grania. Baron forum

na początek 574 bombki w zasadzie chyba 100% wypadalności z małych pól. 198 łąka z hortensją, 188 pełnia z upiornym czymś tam i 188 baha z karnegią. Rozsiewam teraz w pełni a na farmie zbieram wylotki ulepszoną hortensją i wspięgą z maską. Ale muszę wypróbować krótsze bo jeżeli z 12godzinnej roślinki na polach pełni wypadł maks to może na tych innych też.

Anetta41, PoloMit oraz krasnoludek10 lubią to.
  19. krasnoludek10

Ja rozsiewam na wyspie, na pełni 12-godzinny badyl z wodą i nawozem a na Głównej znowu juta.
    Ciesz się, że ktokolwiek Ci pomógł i w ogóle chciałem jak takim tonem wyjeżdżasz mimo, że to nie moja wina, że ten event jest tak pogmatwany8) Poza tym mi osobiście FAQ w pigułce pomaga. Koniec tematu.

20. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

pilnujcie gałązek jodłowych na następny rozsiew rośliny...młyn na długi czas uruchomić trzeba

Anetta41, PoloMit oraz MamiKar lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.