Opinie Tajemnica Góry Mikołaja i Pełnia księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 grudnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. danabog

danabog Mieszkaniec forum

I koniec nastał, wszystko oddane, teraz tylko gierki zostały

2. magdalena

magdalena Weteran forum

To ja chyba ostatnia wejdę na górę ;(

Poczytałam opinie i muszę gierki rozegrać bo mam ich 104.

Ostatnia roślinka dopiero pierwszy raz posiana.

Powolutku do celu, sn tylko na rozsiew i bez bonusów.

Gierki rozgrywajcie dziś, bo jutro g&t ;)

Ostatnie edytowanie: 26 grudnia 2021
  3. mahartka

mahartka Baron forum

skrzynki dały wieczne poszukiwanie i parasolkę :)
    zabrakło mi 100 roślinki do zakończenia pełniowej części - więc czekam tylko na zbiór i wyspa przede mną :)

4. Ania19671967

Ania19671967 Aktywny autor

dzień dobry -czy mogę prosić o pomoc ? Gdzie mogę otworzyć dostęp do Światecznej Wieńcomanii ?

5. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

W ścieżce Mikołaja 2
    wykonanie zadania 13 daje świąteczne świece umożliwiające wyprodukowanie w młynie świątecznej wieńcomanii

aby mieć dostęp do tych zadań trzeba mieć klucze farmerski wyspiarski i księżycowy

6. Rufinka2

Rufinka2 Zaawansowany

Ja też się już nie bawię w wystawianie pojedynczych skrzynek, na razie mam ich 39 w pasku... ale jakoś się boję wystawić jak sobie pomyślę, że znając moje szczęście żadnego florenowca nie będzie :(

Event skończony :)
    powodzenia jeszcze walczącym :D

7. Karakuliambro

Karakuliambro Baron forum

Wydaje mi się, że nie ma znaczenia, ile skrzynek wystawimy. Jak ma być florenowiec, to będzie. Wiadomo. że z Piccolo częściej pojawia się kijek pogo, bajkowe źródło, kumpel niedźwiedź niż inne, bardziej atrakcyjne itemy. I tych kijków zaliczyć trzeba niemało, aby otrzymać coś bardziej atrakcyjnego. Nie zbieram pikolaków do takiej ilości, że aby je wystawić, musiałabym demolować ogród ozdobny. Ostatnio wystawiłam kilka na leśnej polanie bo nie chciałam zdejmować itemów i wykluł się opryskiwacz i kosiarz trawy. Długo będą tam stały i zajmowały miejsce i jeszcze trzeba uważać, żeby ich nie skosić niechcący.

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Bombek do końca brakuje niecały tysiąc, gorzej z badylami:p

9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

a propo nagrod z wszelakich skrzynek oraz krecen na kole..to kiedys krecac na kole(imprezowki) nagrode w postaci imprezowego krecenia dopisalo mi w momencie nacisniecia opcji start...jaki wniosek? ano taki,ze nagrody sa z gory dopisane a czas ich wystawienia,ilosc oraz miejsca nie ma tutaj zadnego znaczenia

10. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

do tej pory tak jest :) od razu widać dopisaną ilość imprezówki a koło się kręci (nazywane to jest losowość) hihihih co do eventu to mam tyle w nadmiarze :)[​IMG]

11. halina54

halina54 Hrabia forum

...u mnie niewiele mniej bo 2221 sztuki w nadmiarze bo juz skonczylam

12. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

u mnie koniec eventów,bombek ponad stan 1567szt,miłego dnia

13. -kostek-

-kostek- Forumowy żółtodziób

pomocy, nie mogę odebrać ostatniego itemu, mam wymaganą ilość bombek, a nie ma ramki "odbierz"

Aisha1969 i krasnoludek10 lubią to.
  14. ahara

ahara Okazjonalny autor

Proszę skontaktuj się z Pomocą Techniczną to jedyny sposób.

15. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Jeśli nie możesz odebrać itemu „Chomikowa strucla”, to konieczny jest kontakt z Pomocą Techniczną- tam item zostanie dopisany ręcznie :)

KsiądzxD i krasnoludek10 lubią to.
  16. kamder

kamder Hrabia forum

U mnie została do rozsiania ostatnia roślina :)
    Wszystkie wejściówki zdobyte do tej pory zostały wydane. Z wydawaniem talarów jeszcze poczekam, bo nie wiem czy kupić item czy 5 skrzyń bonusu :sleepy:.

17. Rufinka2

Rufinka2 Zaawansowany

Może masz rację... no zobaczymy co z tego wyskoczy :)

18. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Ktoś mi wytłumaczy, czemu nie mogę odblokować "ogniskowi przyjaciele"? Wszystko w tej strefie odblokowane po za tym itemem, pnącze mam, tylko jego mi brakuje do odpalenia.

19. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Rozumiem, że masz odblokowane pnącze za talary ze sklepiku?
    Czy masz odblokowane wszystko w strefie Bahamy i Farmy? Bo to jest warunek, żeby odebrać item.
    Odblokowane muszą być pola od 1 do 16. Wtedy można odebrać item z pola nr 25.

20. -kostek-

-kostek- Forumowy żółtodziób

Dziękuję za pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.