Opinie Tajemnica Góry Mikołaja i Pełnia księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 grudnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Księżycowa wieńcomania 779 + posiane/7 820 sztuk
    Bombka 3 314/8 800

Jasmin188, Aisha1969 oraz PoloMit lubią to.
  2. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Gratuluję wszystkim szczęściarzom, którzy ukończyli sianie i odpalili pnącza:D
    Na starcie miałam spore problemy z rozpoczęciem eventu a i w realu pilniejsze obowiązki, więc tylko zbierałam bombki z długorosnących i nie wiem ile ich mam, ile brakuje, dopiero zaczynam wysiewanie roślin na wyspie:). Jutro spróbuję pogadać z kołem może się zlituje, jakby co będę musiała uruchomić inne zasoby, ale sianie chciałabym ogarnąć przed świętami, mam nadzieję, że mimo wszystko się uda;)

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

I pomalutku (no nie całkiem:p, 3 dyniowe pomagają) naprzód:
    Ostatni zbiór badyla planuję na wtorek rano.
    Nie wiem jak pójdzie z wylotkami.
    W tym momencie brak 2.300, a jutro rano wyspa wraca do normalnego stanu i będzie mniej sypać.
    Pokazane pole z kartami odpalę z marszu, ostatnie wymagające bombek - może poczekać.

4. krasnoludek10

Księżycowa wieńcomania 779 + posiane/7 820 sztuk
    Bombka 3 392/8 800

Krokodylek75, Aisha1969 oraz PoloMit lubią to.
  5. 53klasa

53klasa Książę forum

Oczywiście, to dobry sposób dla uważnych i zdyscyplinowanych ;). Ja dopadam do mojej wolnej farmy gdy sobie przypomnę w ferworze zajęć przedświątecznych :). Rozśmieszył mnie fakt, że zupełnie o tym sposobie zapomniałam. Tyle że inne nasiona eventowe zwykle dodają co godzinę, chyba...:p
    Pozdrawiam serdecznie.

6. maliniakk

maliniakk Koneser forum

Na planszy piernikowej wioski, w segmencie 2, na polu 15 - z ekskluzywnymi perfumami - są dodatkowo Ts-y drzewne.

7. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Sieję i zbieram... sieję i zbieram pilnie ( niestety bez SN i Zośki )-.-
    dopiero mam zrobioną Bahamę i 2 kroki Pełni... a gdzie reszta :cry:

8. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Na pewno się uda:)
    Ja wczoraj trochę przyspieszyłam z bonusami ze stodoły bo koło się na mnie wypięło8) Mam zrobioną wyspę, kończę pełnię i jeszcze farma.
    Jutro Franek mnie obdaruje +1 do stodoły przez 4 godziny więc też trochę skorzystam. Bombkami się na razie nie martwię bo jak zresztą zauważył hlnrys :) na ostatni krok się spokojnie uzbiera

9. magdalena

magdalena Weteran forum

Spokojnie farmerzy do 4 stycznia (końca ewentu) kawał czasu.
    Systematycznie powoli i też skończymy bez dopalaczy ;)

10. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Ja sobie powolutku drepczę po ścieżkach...
    event.PNG

Jeszcze 3 przystanki na mrocznej dróżce i cała wyspiarska. Mam już pierwszy sukces na koncie. Wczoraj pamiętałam o porannym i wieczornym zbiorze wejściówek i zrobiłam to nawet bez wielkiego poślizgu... Mała rzecz, a cieszyxD:cry:

11. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

ja człapię sobie po bahamie robiąc dłuższe postoje na opalanie się :D

12. krasnoludek10

Wyrównanie zawsze następuje do 5 godzin. Po jakim czasie, to nie wiadomo, bo zapewne bywa różnie - jeden dostanie po godzinie, drugi po trzech a trzeci po pięciu.

1 krok pełniowy wymagający badylka zrobiony.
    Księżycowa wieńcomania 413 + posiane/6 890 sztuk
    Bombka 3 632/8 800

Ostatnie edytowanie: 20 grudnia 2021
  13. ponderoza70

ponderoza70 Stary wyjadacz

Plansza bieguna północnego - II segment - góra - 6 pole (gwiazdki ) 1mln PD
    Plansza fabryki zabawek - II segment - 1 pole - tajemnicza zagroda Orinoko
    tajemnicza zagroda z wyrakami była pod perfumami w 1 segmencie na dole ale skleroza mnie dopadła i nie pamiętam na której planszy :p

14. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

No to już z górki. Sianie zakończone.
    2 pnącza już działają, pozostał "Mróz na szybie" - brakuje tylko 2307 bombek.
    A to już jest drobiazg, do Wigilii wylecą :)

Edit:
    Z Piccolo Genialny wielozadaniowiec.

Ostatnie edytowanie: 20 grudnia 2021
  15. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Faktycznie +1 do zbioru wpada, dzięki za zwrócenie uwagi:), teraz trzeba dobrze wszystko rozplanować, aby efektywnie wyszło;)

16. stoone1

stoone1 Weteran forum

pełnia zrobiona, na farmie jeszcze srebrny kluczyk, zostaje tropicano i świąteczna, pnącza dwa są, na razie bez wszystkich potrzebnych itemów. z quizu piccolo i 2x neonowe , zbieram na renifery. 17 talii i 4k bombek , nie licząc tych co trzeba było dostarczyć po drodze.
    z 6 piccolo 2x parasolki, tańczacy, 2x wieczne poszukiwanie skarbów i kumpeł niedźwiedź jak zwykle florenowca brak - może tak chociaż jedno raz na 10 lat?:sleepy::sleepy:

17. maliniakk

maliniakk Koneser forum

Na planszy fabryki zabawek, segment 1, pole nr 15 - z białą niewinnością - dodatkowo imprezowa wejściówka.

18. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

u mnie wyspa i farma zrobiona,kończe mroczną,zostanie świąteczna wieńcomania,pozdrawiam.Wesołych Swiąt

19. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Koniec...

20. krasnoludek10

Księżycowa wieńcomania 977 + posiane/6 890 sztuk
    Bombka 3 954/8 800

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.