Tabele

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -lolo1903-, 21 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -lolo1903-

-lolo1903- Czeladnik forum

Hej chciałam zapytać kiedy czy wiadomo może kiedy zostaną wprowadzone aktualizacje Tabel? Bo od jakiegoś czasu nie ma nowych aktualizacji i nie wiem czy to tylko jakiś błąd? Pozdrawiam:)

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Wszystkie uwagi związane z działem FAQ najlepiej zgłaszać do tematu: FAQ - pod lupą. Oczywiście twoje pytanie przekaże.

Proszę pamiętaj również że osoby zajmuję się FAQ są tez zwyczajnymi żywymi osobami. Czyli mają dom pracę rodziny i inne obowiązki, przez to aktualizacja tabel może się przeciągnąć, jednak wszyscy pracujemy aby dane tam zawarte były aktualne.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. -lolo1903-

-lolo1903- Czeladnik forum

Ok dzięki wielkie za szybką odpowiedź:) teraz już wiem że to nie błąd i będę cierpliwie czekać:) Pozdrawiam serdecznie i możesz zamykać;)

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.