tabela

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika foremka., 14 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foremka.

foremka. Zaawansowany

Kiedyś znalazłam taką fajną tabelkę -dot dzielnicy rzemieślniczej z podziałem co daje wiecej pd, szybszą produkcję roślin i w zagrodach itd. To było zebrane w jednej tabeli. Kojarzy ktoś coś takiego bo teraz szukam i znaleźć nie mogę :(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Poradnik z odnośnikami do wszystkich informacji o dostępnych bonusach znajdziesz tutaj:
    Zestawienie w tabelach przygotowane jest również przez Graczy: >klik<. Nie jestem pewna jednak czy wszystkie ostatnio wprowadzone bonusy są tam uwzględnione.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. foremka.

foremka. Zaawansowany

to znalazłam- i tam wchodzisz i trzeba każdą dzielnice osobno włączać a ja kiedyś widziałam taką wspólną z podziałem własnie na kategorie

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Pewnie mówisz o, którejś z tabelek est-orki. Nie gra ona już, jej tabelki przepadły. Ona lubiła zbierać wszystko w 1 tabelkę.Część znajdziesz tutaj wrzucone przez innych graczy
    Nieoficjalny Poradnik Farmeramy

5. foremka.

foremka. Zaawansowany

Pewnie tak bo tam też przeglądnęłam i nie widzę. No nic. W związku z tym że ja też lubię mieć wszystko w jednej tabelce to pewnie takową stworzę i na pewno udostępnię. Dzięki za pomoc.

6. SMOD_Atena

Agata00755 dziękuję za pomoc.

foremka. w takim razie zapraszam do wyżej podanego wątku z Nieoficjalnymi poradnikami. Dla ułatwienia dodam link do zbioru tabelek, może będą przydatne:
    A skoro tutaj dalszych pytań nie masz to temat zamykam.

7. SMOD_Atena

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.