Tabela

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Malinka_12, 23 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

W jaki sposób wstawić tabelę na forum z Excela (w taki sposób, by się pokazywała, a nie, by był link, bo tak umiem). Niedługo skończę tabelę do Nieoficjalnego poradnika, więc chciałabym wiedzieć:).

2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Myślę,że jak chcesz tak tabelkę wstawić, to musisz skopiować link i jak jesteś w okienku,gdzie piszesz posta to klikasz na 7 ikonkę od prawej strony licząc i wklejasz link,powinna pokazać się tabelka.

3. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

Jakoś nie chce...Zapisałam arkusz jako stronę sieci Web (czy jakoś tak) i wtedy pokazuje mi link
    Link z ikonką 7 od lewej: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Pacia/Pulpit/Dominika/Portale/Farmerama/Arkusze/Misje%20z%20florenami%20z%20linkiem.htm
    Link bez ikonki: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Pacia/Pulpit/Dominika/Portale/Farmerama/Arkusze/Misje%20z%20florenami%20z%20linkiem.htm
    Link z ikonką nie działa, a ten bez jest bez zarzutu. Dziwne...(Jakby co, tabelka jest jeszcze w trakcie robienia).

4. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

5. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

Dobra dzięki, spróbuję później w wątku do ćwiczeń, bo teraz muszę zmykać. Dobrego wieczoru, można zamykać.

6. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

W samym poradniku dotychczasowe screeny przepadły na dobre, tym niemniej jeszcze dziś wszystko powinno działać jak należy :)

Jako, że autorka wątku wyraziła zgodę na zamknięcie wątku - zakładam kłódkę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.