Tabela - przetwórnie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika {Monia}, 22 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Mam parę pytań związanych z przetwórstwem.
    1) Zielona Matata - 50% więcej PD na Wyspę -
    Z czego te 50%? Ze zbiorów z wszystkiego co jest na Wyspie i na Farmie czyli pola, zagrody, fabryki i drzewka?
    2) Shake czekoladowy - 10% Więcej PD ze żniw na Wyspie -
    Ze żniw czyli z pól czy ze wszystkiego (zagrody, drzewka, fabryki)?
    3) Smoothie z trawą cytrynową - Zwiększa możliwość wypadania eliksiru ziołowego -
    To działa tylko na Wyspie czy też na Farmie bo również brak tej informacji w tabeli? Przy innych produktach, które zwiększają możliwość wypadania np. cukru czy soli jest uwzględnione, że ta możliwość występuje na Farmie i Wyspie; tutaj brak uwzględnienia.

Ostatnie edytowanie: 22 lutego 2015
  2. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

powinnaś iśc do faq pod lupą , skoro znasz odp na swoje pytania
    :)

pozdrawiam
    mata i shake działa na pola i drzewa

3. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

No właśnie nie znam, nie wiem czy smoothie działa na wyspę czy też na farmę bo tego w tabeli nie ma.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

GRZECZNYCHŁOPIEC, dziękuję za pomoc.

Zielona matata - 50% więcej PD na Wyspę -bonus tylko dla zbiorów roślin i drzew z wyspy.
    Shake czekoladowy - 10% Więcej PD ze żniw na Wyspie -bonus tylko dla zbiorów z roślin i drzew z wyspy.
    Smoothie z trawą cytrynową- zwiększa o 10 % wypadanie eliksiru -ale tutaj nie wiem czy działa tylko na wyspie czy na całej farmie.

Rzeczywiście w tabelkach nie ma dokładnych informacji,bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi,przekażę to odpowiednim osobom.

A na przyszłość bardzo proszę takie uwagi czy sugestie zgłaszać w tym temacie : >>>FAQ - pod lupą.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. GRZECZNYCHŁOPIEC

shake , tak samo jak i inne produkty tego typu (np galaretka czy odwłoki)
    działa na farme i wyspe

6. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

No właśnie nie wiedziałam, który dział jest odpowiedniejszy, bo przecież pytam a nie pisze co jest źle i co poprawić, dlatego uznałam, że dział pytań ogólnych jest odpowiedniejszy.

7. GRZECZNYCHŁOPIEC

wydaje mi sie że wygodną opcją sa wskazówki w grze,
    czy na targu czy w spizarni, czy w slotach mozna najechac na produkt i pojawia sie opis produktu na co działa etc.
    :)
    pozdrawiam

8. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

No tak racja, też cenna uwaga. Wydaje mi się, że smoothie działa tak samo jak np. Obatzter czyli wszędzie ale pewna nie jestem dlatego pytam.

9. SMOD_Atena

{Monia},tak jak napisał GRZECZNYCHŁOPIEC(dziękuję ponownie), to są właśnie sposoby aby sprawdzić każdy bonus samemu,ale rozumiem że chciałaś to mieć napisane czarno na białym i oczywiście takie informacje powinny być w tabelkach.Jeszcze raz dziękuję,przekazałam już tę sprawę odpowiednim osobom,które się tym zajmą.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

10. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Nie, już dostałam odpowiedzi na swoje pytania. Również dziękuję GRZECZNYCHŁOPIEC i tobie Ateno.

Kłódka.

11. SMOD_Atena

W takim razie ja również dziękuję i kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.