Tabela nagród z zadań.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fkamil, 5 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fkamil

fkamil Komandor forum

Dzień dobry Farmerzy :).

Czy istniej gdzieś i jeśli tak to czy mógłbym prosić tabelę z listą nagród za zadania?.
    Brakuje mi 81 farmeramek żebym kupił smocze jajo (tutaj proszę o sprostowanie- czy ono działa tak samo jak wronie i sowie jajo? zgodnie z opisem daje 20% więcej PD na pola, drzewa i itemy?) i chciałbym przejrzeć wszystkie zadania które dadzą mi w nagrodę jakieś farmarki.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj fkamil.

Mamy takie narzędzie do wyszukiwania nagród w misjach dzięki farmerce ania1713, znajdziesz je tutaj:
    1. Misje - nagrody *
    Bonus ze smoczego jaja po wykluciu czyli z Udomowionego smoka działa na wszystko i na wszystkich powierzchniach.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

fkamil lubi to.
  3. fkamil

fkamil Komandor forum

Bardzo dziękuję za odpowiedź i farmerce @ania1713 za poświęcony czas, bardzo mi się przyda.
    Nie mam więcej pytań. Życzę miłego popołudnia i dziękuję za pomoc:).

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również miłego popołudnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.