Ta jasne... / Nie wiem jak powiekszyc farme

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika DerpyKopyta, 23 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DerpyKopyta

DerpyKopyta Czeladnik forum

Po co komu powiadomienia o nowyh tematach skoro NP. Foczuia pomgla. ZAMKNIENTE. Est-orka pomogl. ZAMKNIENITE. A tak bardzo chce moderatora..
    NWm jak powiekszyc farme. ktos powie?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Powiadomienia to jedna z opcji forum.W ustawieniach możesz sobie wybrać jakie powiadomienia mają się pojawiać.

A jeśli chodzi o powiększenie okna gry,to wystarczy przytrzymać lewy klawisz Ctrl na klawiaturze i pokręcić rolką myszy,lub Ctrl i 0 ,wtedy ekran gry powróci do oryginalnych rozmiarów.

Twój temat przeniosłam do właściwego działu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie odnośnie powiększenia ekranu gry czy chodzi Ci może o dodatkową łąkę,pole,wyspę?

3. DerpyKopyta

Chodzi mi o powiększenie pola. Czyli dużo miejsca na farmie. Bo mam mało..

4. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Chodzi ci o zwiększenie powierzchni na leśnej i na wyspie?

5. SMOD_Atena

Niestety na chwilę obecną do upraw czy hodowli zwierząt jest do dyspozycji : główna łąka,dzika łąka,leśna polana i wyspa Bahamarama,od odpowiedniego poziomu i po odkryciu odpowiednich run na drzewie mądrości czy też odblokowaniu odpowiednich posągów w Świątyni małp.
    Zapraszam do lektury poradników na temat gry,w nich znajdziesz wszystkie informacje : >>>KLIK<<<
    A tutaj możesz zagłosować i zamieścić swoją opinię odnośnie pomysłów Graczy na powiększenie farmy : >>>KLIK<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. DerpyKopyta

Tak

7. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

8. SMOD_Atena

Bilonge,dziękuję za pomoc.

DerpyKopyta,czy masz jeszcze jakieś pytanie odnośnie powiększenia farmy?

9. SMOD_Atena

Odpowiedzi zostały udzielone.Autor kolejnego pytania nie zadał,więc domyślam się że wszystko jest jasne i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.