t&g brak możliwości wysłania bobrów ++

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niesamowitusia, 12 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Czy ktoś ma podobny problem ? Bardzo ważne to dla mnie - obiecałam komuś bobra ++ a nie widać ich w balonie :(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A masz tę zagrodę w inwentarzu? U mnie bez problemu mam możliwość wysłania zagrody dla bobrów++ .Może ciasteczka,itd.... może spróbuj na innej przeglądarce? Polecam Mozillę.

3. niesamowitusia

Jestem na mozilli - moja sąsiadka mi wysłała - mam zagrody, mam licencje i nie wiem czemu nie widać ich w balonie!
    Proszę nie zamykać może ktoś ma podobny problem - wraca za godzinę - może coś się wyjaśni - dziękuje!

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapytam jeszcze,bo może tutaj tkwi problem - czy Gracz, któremu chcesz wysłać zagrodę dla bobrów ++ ma poziom minimum 73 ? jeśli jest na niższym poziomie, to nie będziesz mogła wysłać tej zagrody,ponieważ :
    * zablokowano możliwość zdobycia przedmiotów/zagród/warsztatów/drzew o wyższym poziomie, niż poziom gracza (dotyczy to zarówno opcji wymiany, jak i podarku).

A całość tutaj : >>klik<<<

5. niesamowitusia

SMOD_Atena

Zgadłaś!
    Nie wiedziałam o tym i nie wiedziałam który ktoś ma lvl - przypomniał się a tu klops, ale moze się uda bo ma 72 lvl.

Dziękuje!
    Temat do zamknięcia!

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję, skoro wszystko jest już jasne to temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.