Tędy dostaniesz się do chmur-podpowiedź

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika bafiozaur, 5 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bafiozaur

bafiozaur Forumowy żółtodziób

Mam sporo dekoracji, ale ciężko się połapać czy są wszystkie z kompletu na rząd pnącza.
    Gdyby była również podpowiedź tak jak w przypadku -posiadania w magazynie, że dany item jest na łące (podpowiedź w chmurce).
    W chwili obecnej to muszę wszystkie wyczyścić z łąki do magazynu i wtedy dopiero widzę czy mam komplet. Ale w ten sposób zeruję zegar gdy z powrotem wrzucam je na łąkę bo nie mam wszystkich potrzebnych.

Keczmer lubi to.
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

bafiozaur, możesz doprecyzować czy informacja ma się pojawiać w tej chmurce w której jest nazwa itemu (po najechaniu na daną chmurkę w danym rzędzie pnącza)? A co jeżeli ustawimy poszukiwany item na innej chmurce? I wybacz, ale nie rozumiem tego porównania: "Gdyby była również podpowiedź tak jak w przypadku -posiadania w magazynie, że dany item jest na łące (podpowiedź w chmurce)." - czy możesz to jakoś inaczej opisać? :)
    Bardzo proszę o doprecyzowanie pomysłu do jutra do godziny 18:00. :)

EDIT:
    Zauważyłam również brak ankiety, aby pomysł mógł zostać na forum musi być zgodny z zasadami działu, zatem proszę o utworzenie ankiety.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 października 2015
  3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W związku z brakiem ankiety oraz niedopracowaniem pomysłu temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.