tęczowe kurze jajo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kinga4157, 26 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

Dzień dobry. Czy tęczowe kurze jajo jest nadal do zdobycia w Renzo ? Bo zastanawiam się dlaczego go nie posiadam?!

2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Jak napisała Ewa tego jaja farmerskiego w tym poradniku nie widać, ale jeszcze dopytam. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 października 2014
  4. kinga4157

kinga4157 Ekspert forum

Dziękuję eewunia67 i SMOD_Chris gram dość długo i wydawało mi się ,że powinnam mieć to jajo u siebie ale widocznie nagrody się zmieniły a ja domku od Renza nie wzięłam :(

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dopytamy i sprawdzimy czy jeszcze jest wśród nagród. :)

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

kinga4157 okazuje się niestety, że tęczowe kurze jajo jest w grze niestety już nie do zdobycia. :(

paulciaaa12 ser produkujemy w serowarni dzięki myszkom, na przyszłość załóż proszę własny wątek, tutaj post zmuszony jestem skasować jako off top. :)

7. Odpowiedz została udzielona pytań nie ma dziękuję i kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.