Tęczowa magia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 29 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Według naszego FAQ miało być tak .....

..... jest :

Ogromna różnica.
    Proszę o odpowiedź co dalej z tym fantem ?
    Być może niektórzy nie braliby udziału w TOP-ie wiedząc , że główna nagroda jest dużo słabsza /działanie co 24h nie co 6h/ niż miała być.
    Odpowiedzi w stylu , że mylenie się jest ludzką rzeczą średnio mnie interesują.

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

...zostawili tak jak bylo w pierwotnej wersji;)
    sp tez sie nie zgadza powinno byc 115 a dopisali 100

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

w poradniku jest 15 SP za miejsca 1001-3000,dostałam 10 sztuk,,,buuu

-norbijas- i draculik34 lubią to.
  4. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Na niemieckim forum poinformowano userow o tym, iz przy dopisywaniu nagrod nastapilo pare bledow ( miedzy innymi wartosci itemu w pierwotnej wersji). Podobno informatycy juz pracuja nad naprawieniem bledow.

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Polacy nie gęsi i swoje oo też mają >KLIK<. Czy są w tej sprawie dodatkowe pytania?

gadek lubi to.
  6. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Są , czy po ukazaniu się OO w tej sprawie na naszym OFF-ie Twoje samopoczucie się poprawiło i uśmiech zagościł na twarzy Twej ?
    Czy zwyczajnie jesteś roześmiana od rana ?

7. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

To juz tak z przyzwyczajenia..... zagladam na niemieckie forum:D

8. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

No cóż, raczej nie cieszy mnie kiedy pojawiają się błędy w grze. Rozumiem, że w tej sprawie nie ma kolejnych pytań, zatem temat zamykam. Miłego wieczoru :)

aleksandra lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.