szympans

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 25 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

podejrzewam, że jest produktem rozmnażania małp.
    Jeśli tak, to czy samo odblokowanie Posągu hodowli małp w 3 komnacie pozwoli mi kupić szympansy na targu, czy też muszę uruchomić pakiet startowy "posąg hodowli małp"? wydaje się, że pakiet to tylko dary, ale nie wiem.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Małpy z hodowli w oazie będziesz mogła kupić na targu po odblokowaniu posągu wybiegu dla małp w pomieszczeniu II, po odblokowaniu posągu hodowli małp w pomieszczeniu III będziesz miała możliwość hodowli w oazie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. taczanka555

taczanka555 Baron forum

wybieg dla małp mam odblokowany, a szympansa nie mam na targu. pytam o szympansa. . kiedy pojawi mi się na targu. Na targu, nie chodzi mi o hodowanie go samodzielnie

Ostatnie edytowanie: 25 maja 2017
  4. SMOD_Atena

taczanka555 umiem czytać, napisałam, że małpy z hodowli w oazie, szympans jest wynikiem hodowli małp w oazie. Niemniej jednak aby kupić szympansa na targu nie wystarczy mieć odblokowanego posągu wybiegu dla małp ( przepraszam za błędną informację wyżej). Oprócz posągu wybiegu dla małp musisz jeszcze odblokować posąg hodowli małp w oazie miłości/ pomieszczenie III, wtedy szympansa i inne małpy z hodowli będziesz mogła kupić na targu i hodować małpy w oazie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. taczanka555

taczanka555 Baron forum

[ciach] temat do zamknięcia

Po raz ostatni proszę, zmień ton, staram się pomóc, pomylić się mam prawo, przeprosiłam i wyjaśniłam. Następnym razem za brak szacunku otrzymasz punkty karne.

SMOD_Atena

KaBeUK lubi to.
  6. SMOD_Atena

Temat zamykam.

KaBeUK lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.