szybkość pracy młyna.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 9 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

W jaki sposób mogę
    wydajnie i ekonomicznie dla mnie przyspieszyć pracę młyna.O ile % i za ile zł.
    Co miesiąc kupuję za 39,90 pomocników na farmie, nie wiem czy to się tak nazywa. Mam pełną automatyzację - to jest dla mnie super Teaz tylko żeby ten młyn za rozsądną cenę przyspieszyć.
    Proszę o skalkulowaną poradę :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Praca młyna skrócona o połowę jest po zakupieniu Abonamentu na młyn w czasie trwania tego mini-eventu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

No mam, co jaki czas
    jest taki minievent,? kiedy był ostatni i kiedy można się go spodziewać ! najważniejsze, ile kosztuje praca takiego młyna przez miesiąc?
    Jakoś tak mi niefajnie, nie gram jeszcze roku, często zadaję pytania, i zawsze jak wiedziałam, że odpowiada Mod Atena; cieszyłam się, bo wiedziałam, że wszystko będzie przedstawione dokładnie szybciutko i z nutką tej dobrej energii.
    Dzisiaj mi tego brakło. Pozdrawiam serdecznie. :)

4. SMOD_Atena

Chyba mi się ta dobra energia wyczerpała dzięki niektórym pytającym, przepraszam.

Ale w poprzednim poście podałam link do poradnika, w którym znajdziesz cenę takiego abonamentu.

A jeśli chodzi o to kiedy będzie, to niestety nie wiem. Pojawia się z reguły raz w miesiącu, ostatnio był 11-12 marca, o czym mowa jest tutaj: Abonament na młyn.

Pozdrawiam równie serdecznie :)

Czy mogę jeszcze w czymś Ci pomóc?

5. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Dzięki bardzo, nie zauważyłam linku. Już tam idę. Przepraszam , i tak jesteś najlepsza! i masz najwięcej cierpliwości :):)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Dziękuję za miłe słowa :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.