Szybki zbiór i nawożenie.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 7 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jakiś czas temu były przeprowadzane testy powyższego. Później, o ile dobrze pamiętam, była informacja o przeprowadzaniu prób w każdym kraju (jest tego trochę).
    Czy takie testy są gdzieś jeszcze przeprowadzane ?
    Czy może projekt upadł ?
    W ogóle jakie jest stanowisko BP w tej sprawie.

Czy była gdzieś informacja na ten temat i po prostu ją przeoczyłem ?

2. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Dzień dobry :)
    Takie pytanie właśnie na moim dyżurze:oops:
    I ja nie znam na nie odpowiedzi:( ..... ale dopytam, doinformuję się i postaram się jak najszybciej odpowiedzieć:)
    I o troszkę cierpliwości poproszę :)

Edit.
    bugdolek23 .... Twój post usunęłam, bo nie był w temacie wątku.
    Swoje pytanie zadaj proszę tutaj:
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/ogłoś-sie-tutaj-07-11-2014.13939/page-2#post-259338

Edit.
    hlnrys ..... Twoja cierpliwość, pewnie nie zostanie wystarczająco wynagrodzona bo......
    nie mamy informacji na temat prowadzenia testów w innych krajach i niestety nie znamy obecnego stanowiska w tej sprawy firmy.
    Zapraszam do wątku Pytań do producenta:
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/użytkownicy-pytają-bp-odpowiada.13643/
    gdzie można zamieszczać interesujące zagadnienia co do planów firmy.
    Być może odpowiedzi na nie zostaną zamieszczone w jednym z biuletynów producenta.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 grudnia 2014
  3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witam,
    w pewnym sensie szybki siew został wprowadzony poprzez zapamiętywanie ostatniej czynności przy rozsiewie, nawożeniu czy nawadnianiu upraw. Nie mamy informacji na temat prowadzenia testów w innych krajach i niestety nie znamy obecnego stanowiska w tej sprawy firmy. Zapraszam z takimi pytaniami do wątku Pytań do producenta, gdzie można zamieszczać interesujące zagadnienia co do planów firmy. Być może odpowiedzi na nie zostaną zamieszczone w jednym z biuletynów producenta.

4. hlnrys

Chodzi właśnie o to, by ktoś z ekipy zapytał o to wyżej.
    W ten wątek z pytaniami do producenta, to nie bardzo wierzę.

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Cóż, skoro nie wierzysz, że przekażemy pytania z jednego wątku to dlaczego mielibyśmy to robić w drugim? Dopytałam już o sprawę, dlatego też napisałam, że nie mamy takich informacji. Podobno ok. rok temu pojawiła się informacja od producenta, że szybkiego zbioru w grze nie będzie, nie mam jednak żadnych dowodów na to, poza tym producent i gra się zmieniły, zawsze można próbować.

6. hlnrys

Jedno pytanie o takiej tematyce może w tamtym wątku zaginąć.
    Tutaj jest ... jakby to napisać ?
    Bardziej kameralnie, osobiście ?
    Widać informację o tym, że szybkiego zbioru nie będzie przegapiłem.
    Pozostaje nadzieja:może kiedyś ?
    Dzięki za odpowiedzi.
    Temat do zamknięcia.

7. Zamykam więc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.