szybki siew

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 10 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Dlaczego nie działa szybki siew na bachamie?? na farmie działa
    Czy ktoś ma podobny problem?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jak widać jesteś pierwszą osobą,która zgłasza taki problem,więc bardzo proszę na początek zastosuj się do wskazówek : : >>>Gdy gra nie działa - poradnik, wyloguj się z gry i zaloguj ponownie,to powinno pomóc.

3. genetix25

genetix25 Stały bywalec

mod
    bardzo Ciebie lubię jakie dajesz porady i wyjaśnienia
    ale zanim tu napisałem to zrobiłem co potrzeba , myślałem że coś nie tak jest od strony BB
    No cóż jakoś będę sobie radził
    Myślę że temat zakończony w takim razie

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

genetix25, jeżeli pomimo zastosowania się do poradnika podanego przez SMOD_Atenę, problem nadal występuje, napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej, gdyż z pozycji forum nie jestem w stanie sprawdzić co się u Ciebie dzieje :)

Mam rozumieć, że tutaj nie masz więcej pytań i temat mogę zamknąć? :)

5. genetix25

genetix25 Stały bywalec

tak ,tak Mod można zamknąć teraz normalnie posiałem ale to jest , tak jak zauważyłem że jak nie wyłączam kompa to nie mogę zasiać szybkiego siewu po dłuższym czasie kompa włączyłem i zasiałem szybkim ale o dziw ,że na farmie normalnie działa

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Z Twojej wypowiedzi wynika, że czasem warto dać odpocząć komputerowi ;)
    Skoro wszystko jest jasne, więcej pytań nie masz, temat zamykam :)
    Miłej gry życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.