szybka farmerka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Puma-ona, 14 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Puma-ona

Puma-ona Czeladnik forum

witam, dlaczego u mnie nie pojawia sie w koszyku szybka farmerka i nie moge tez kupic florenów za smsa?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Specjalne pakiety typu Szybka farmerka i inne są indywidualne i kierowane docelowo do grup Graczy w zależności od dokonywanych przez nich transakcji.

Jeśli chodzi o zakup florenów za sms to nie mamy informacji aby obecnie występowały jakieś problemy. Co się dzieje kiedy chcesz wysłać sms? Może zablokowane masz smsy Premium lub wpisujesz błędny numer/treść ?

3. Puma-ona

Puma-ona Czeladnik forum

u mnie w koszyku od 2 miesiecy pokazuje sie tylko opcja Pakiet bonusowy 1b i nie mam innej mozliwosci zakupu florenów a ja dotej pory kupowałam za smsa dlatego sie pytam, rozumiem ze szybka farmerka jest indywidualna ale moja siostra tez gra w ta gre i jestesmy na tym samym poziomie robimy to samo bo sobie pomagamy idziemy w grze równolegle i wiec ona ma a ja nie ..??

4. SMOD_Atena

Puma-ona nie posiadamy szczegółowych danych odnośnie kryteriów grupy docelowej Graczy, u których takie pakiety są dostępne, nie mamy też żadnego wpływu na kierowanie pakietami specjalnymi.

Sprawdziłam u siebie i przy korzystaniu z płatności sms mam jak zawsze 2 pakiety florenów: 45 i 75 florenów. Czy u Ciebie nie ma tych pakietów czy podczas wysyłania sms pojawia się jakiś błąd wysyłania czy jest inny problem?

Przypominam również o wzięciu pod uwagę i stosowaniu się do >> Regulaminu gry Farmerama<<.

5. Puma-ona

Puma-ona Czeladnik forum

nie mam takich pakietów od 2 miesiecy mam tylko jedna opcję Pakiet bonusowy 1b i nic wiecej

6. SMOD_Atena

W jaki sposób wchodzisz do banku, w mieście czy korzystając z plusika przy stanie florenów (lewy, górny róg)? Czy możesz tutaj wrzucić screen czyli zrzut ekranu z Twojego banku?

Poradnik: >>Jak zrobić screena<<

7. Puma-ona

Puma-ona Czeladnik forum

ok dziekuje za pomoc..temat juz zamkniety..znalazalam żle wchodzilam

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro już wszystko w porządku to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.