Opinie Sztuka pieczenia

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 17 czerwca 2026 o 09:01.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

da się ja korzystałam z pomocy telefonu i całkiem dobrze mi szło więc i tobie też się uda ja wykupiłam prawie cały sklepik

2. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

5 gier zaliczonych perfekcyjnie z ekranem powiększonym i telefonem. Zobaczymy jak przy 3 babkach będzie :D
    gratuluję wyniku :)

hiacynta, wio3 oraz .dorotka01. lubią to.
  3. twardy81

twardy81 Analityk forum

4. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

U mnie też już koniec .Pozdrawiam wszystkich życząc miłego dnia 8)

5. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

Plan wykonany, żetony zgarnęłam :D

6. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

super mówiłam ci że na pewno dasz radę a ja prawie cały sklepik wykupiłam

wio3 i freska_kreska lubią to.
  7. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Półbóstwo forum

Koniec :inlove:
    Ogólnie event bardzo przyjemny i po raz pierwszy roślina eventowa cieszyła oko (takie piękne ciasteczko). Wykupiłam przepis na babeczkę i ciastko z masłem ( o tyle byłam w dobrej sytuacji, że przepis na CJM kupiłam za floreny w czasie obniżek) oraz piccolo. O więcej nie walczę:)

Wygrana: tańczący z liśćmi i wieczne poszukiwanie...żebym zachwyt nad tym miała to tak nie bardzo:sleepy::sleepy:

wio3, tereska1108 oraz freska_kreska lubią to.
  8. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Udało się zrobić w całości powodzenia walczącym życzę.

wio3 lubi to.