Opinie Sztuka pieczenia

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 17 czerwca 2026 o 09:01.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Ja jestem dobra xD chciałam rozegrać darmolca i się szczerze zdziwiłam, że to już to było, jako grafika do zapamiętania xD nie ogarnęłam, ze to już xD

hiacynta i fg-1 lubią to.
  2. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Ja robiłam z narzędzia -wycinanie i zawsze miałam trafione 100% , teraz czarno to widzę8) przy takiej grafice.

hiacynta lubi to.
  3. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

po co ta ściema ..jak grafika jest zupełnie inna..

4. Karakuliambro

Karakuliambro Książę forum

Pewnie trzeba będzie udać się z wycieczką na Węgry. U nich zawsze jest wszystko na bieżąco.

5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Grafika jest beznadziejna niestety. W ten sposób to nawet z tymi zagarami jest problem żeby dostrzec szczegóły. Ale i tak nic nie kupię. Nawet jakbym miała nie zrobić eventu , graficy do wymiany
    Osobiście uważam,że ta kara chłosty to niegłupia sprawa...

6. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No cóż ... ,,uszczęśliwiono,, nas na siłę tą zmianą ,ale jakoś Olimp nie pomyślał że do takiego ,,szczęścia,, wypadałoby też przedłużyć czas (przynajmniej na zapamiętywanie - i to o co najmniej drugie tyle ) byśmy się nim nie zachłystywali w pośpiechu -.-

Tylko że wymiana grafików wcale nam tego pieczenia nie ułatwi :music:na obecną chwilę to grafika do wymiany - najlepiej na starą bo to najszybciej im pójdzie :p

hiacynta, Sookie oraz fg-1 lubią to.
  7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

To jeszcze dorzucę jak to wygląda aby wybrać dobre części tortu :

8. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

oswoję się z kolorkami.. dzięki serdeczne

hiacynta, -mala159- oraz fg-1 lubią to.
  9. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Półbóstwo forum

Idealny sposób na dobrze wybrane dodatki? Zrobić zdjęcie babeczek (zwłaszcza jak są 3) i łatwiej wtedy dobrać. O ile jedną można zapamiętać, tak przy 3 może być problemxDxD

10. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

1 zrobiłam i się pogubiłam.. w kolorkach ...a były jagody.. poczekam do jutra

11. klonek68

klonek68 Generał forum

Zagrałem trzy razy i za każdym razem lipa,grafika i jej wielkość to jedna wielka kpina z graczy:mad:...brak kulturalnych słów na wyrażenie opinii 8)

12. Karakuliambro

Karakuliambro Książę forum

Czas jest na tyle krótki, że po otwarciu zdjęcia nie starczyło już go, aby coś wybrać. AI robi ewenty na miarę swojej percepcji, a nie graczy.
    To i niech sama gra w swoje gry.
    Trochę mi szkoda zużytych wejściówek.

hiacynta, IRENOWO oraz fg-1 lubią to.
  13. -Gosinka-

-Gosinka- Młodszy ekspert

A ja właśnie na ostatniej wyprzedaży kupiłam za 50% przepis na CMJ, ajjjj. No cóż Pinkiest Pie kusi. No i chyba tyle będzie robienia, bo do Picolo nie mam szczęścia, mam już chyba 8 bajkowych źródeł z nich.

hiacynta, fg-1 oraz IRENOWO lubią to.
  14. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

ja to bym chciała ujrzeć jak robią inni...ja się z 1 dostawą nie mieszczę w czasie ze zdjęciem...porażka a już oswoiłam się troszkę przy pomocy -mala159-jeszcze raz wielkie dzięki

Ostatnie edytowanie: 18 czerwca 2026 o 18:39
    hiacynta, fg-1 oraz -mala159- lubią to.
  15. siwa697

siwa697 Młodszy ekspert

To porażka, przy 3 tortach nie można nawet zobaczyć ostatniego, nie mówiąc o zapamiętaniu.
    Nie wiem dla kogo zrobili ten czas.

16. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Na zimowy?:):p

18. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Przeleciałam kilka bocznych by te darmówki porobić i zobaczyć jak mi będzie szło - no i bez fotek. a tylko przez zapamiętywanie da się to ogarnąć po przyswojeniu sobie tej grafiki
    a przyswoiłam ją sobie częściowo kolorami, wzorami i- w przypadku posypek -kształtami
    ciasta/foremki (od lewej) paski , róż, szlaczek, biała, niebieska (reszta szczegółów do zignorowania z braku czasu na zapamiętanie)
    kremy - biały , brązowy, żółty, róż, niebieski
    posypki - jagody, groszki , gwiazdki , kwiatki, serca
    i dla przykładu: zażyczono sobie babeczki w foremce 1 z kremem 3 i posypką 2 no to ja : paski - żółty - groszki (w ciągu 5-ciu sekund da się te trzy słowa wypowiedzieć w myśli albo na głos jak kto woli - ja na głos - i nie zapomnieć gdy zaczną wyskakiwać poszczególne ,,warstwy,, )
    kolejny przykład : foremka 3-cia krem 1-szy i posypka 4-ta , to ja szybko : szlaczek - biały - kwiatki
    ... i tym sposobem machnęłam 8 babeczek bez żadnej skuchy :p znaczy pojedyncze zamówienia mam opanowane
    z podwójnymi nie wiadomo jak mi pójdzie , a przy potrójnych nawet nie zamierzam się wysilać i w zupełności mi wystarczy gdy uda się 2 z 3 zrobić dobrze .
    Jak mi zbytnio nie dopiecze to pieczenie to może zrobię coś więcej niż tylko te żetony do piłkarskiego , lecz póki co to tylko je mam w planie zgarnąć

hiacynta lubi to.
  19. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Zmiany czasu raczej nie będzie 8). Porównałam czasy z eventu z 2023 i obecnego:

są takie same. Trzeba nauczyć się nowych ciast, to tak jak mamy nowe plansze w innym evencie i trzeba tej nowej planszy się nauczyć.

No cóż więcej pomóc nie potrafię, ale myślę, że event jest do zrobienia.

EDIT:

jedno co mogę podpowiedzieć to powiększyć ekran, ja na Kliencie powiększyłam do 160% ale myślę, że wystarczy do 140% i wtedy jest lepsza widoczność szczegółów.

Ostatnie edytowanie: 18 czerwca 2026 o 20:36
    hiacynta i Kala lubią to.
  20. menka

menka Forumowy żółtodziób

hej ile potrzeba nakrecic pudelek na ewent ktos wie