Sztuczne Wasy zadanie nr 4

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika czeresniak57, 29 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czeresniak57

czeresniak57 Okazjonalny autor

mam 46 szt sztucznych wasow w stodole , natomiast gdy chce zakonczyc zadanie nr4 gdzie potrzebuje 4szt. wasow pokazuje mi ze mam 0 "zero" wasow i nie moge zakonczyc zadania ...
    Porady w stylu przeloguj ,wyczysc ciasteczka, napisz do PT z gory dziekuje !!

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli nie interesują Cię porady o czyszczeniu,ani napisanie zgłoszenia do PT,to czy mogę Cię prosić o zrobienie i zamieszczenie tutaj screena na którym będzie widoczny stan sztucznych wąsów i zadanie,które chcesz wykonać?

3. czeresniak57

czeresniak57 Okazjonalny autor

jak potrafie to zrobic ?:p , stan jest taki jak pisze wyzej w stodole w zakladce produkty mam 46 sztuk wasow , sztucznych , po otworzeniu zadania pokazuje ze ich nie mam wczale, ok sprobuje poczytac jak sie robi screna i tutaj wkleja :D

Dziekuje pomoglo zlikwidowanie fabryczek sztucznych wasow wtedy w zadaniu pokazalo mi sie ze mam 4 szt i zadanie NR 5 :p zostalo zakonczone a nie nr 4 jak pisalem , co nie zmienia faktu ze w stodole dalej mam 46 sztuk wasow sztucznych , bez komentarza o sprawnosciach .... programistow z ...

Tak problem byl tak jak napisales, ale nigdzie nie wyczytalem ze mam zlikwidowac te fabryczki ok

Mozna zamknac temat

Ostatnie edytowanie: 29 marca 2015
  4. SMOD_Atena

Niestety z pozycji forum nie mam możliwości żeby sprawdzić jak to wygląda na Twoim koncie,do tego potrzebna jest konsola systemowa,którą dysponuje PT.Jeśli nie chcesz tam napisać,to nie ma innego sposobu aby tutaj na forum ocenić stan wąsów i zadań.
    Jeśli nie uda Ci się zrobić zrzutu ekranu,to zapoznaj się bardzo proszę z poradnikiem,być może jest coś czego jeszcze nie wykonałeś,a może zadanie 4-te masz już zrobione i teraz masz do wykonania kolejne 5-te,a w nim do oddania są 4 szt..."Salonów pielęgnacji wąsów-akcja" tych fabryk specjalnych,w których produkowałeś sztuczne wąsy.A żeby móc oddać te 4 salony do zadania muszą one być zdjęte z łąki i znajdować się w inwentarzu.Być może tutaj jest problem?

Poradnik do eventu : >>>KLIK<<<

5. e.klosowiak0747

e.klosowiak0747 Forumowy żółtodziób

Chcia łam mieć salon wąsów a wskoczyły mi kukułki i po grzebieniach !

6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nie,,szukaj,,znajdziesz salony,,sa bliżej,,pod S

7. aleksandra ponownie dziękuję za pomoc :)

8. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

Mod Kleopatro czy możesz mnie oświecić do czego będą potrzebne złote wąsy,te które w obecnej chwili produkujemy
    w poradniku komiksowym jest napisane,że do misji z kukułkami będą potrzebne sztuczne wąsy
    czyżby znowu "drobny" błąd się wkradł,czy będzie jakaś zmiana?
    pytanie jest proste,więc czekam na szybką odpowiedż

9. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

BIAŁANOC nie wiem, czy ja też mogę Ci wyjaśnić, czy Kleopatra jest konieczna, ale spróbuję ;)
    po pierwsze to nie pomyłka. Sztuczne wąsy były w evencie.
    Złote wąsy są produktem z nowej fabryczki, którą dostałes jako nagrodę w evencie i póki co nie sa potrzebne do niczego. Zapewne potem BP wstawi do spółdzielni jakąś misję itp. Ale narazie kolekcjonuj ;)
    Podobnym produktem jest np. ser, koc piknikowy itp. Zajrzyj do tej tabeli :)

10. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

wiesz co gram trochę dłużej od Ciebie,obyś miała rację,różne rzeczy ostatnio się dzieją
    pozdrawiam

11. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Jestem niemal pewna :) Ale, że różne dziwne rzeczy się dzieją, to fakt :D

12. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

czytałaś poradnik do końca,to przeczytaj planowane nowości z kukułkami - produkt,tam
    jak byk napisane sztuczne wąsy,których po zakończeniu eventu nie mamy,bo produkujemy złote wąsy,to oświeć mnie które wąsy będą potrzebne w nie dalekiej przyszłości
    wydaje mi się,że jednak Mod powinien udzielić wyjaśnień

13. SMOD_Atena

W poradniku zamieszczone są dokładnie takie informacje jakie otrzymaliśmy z centrali i na dzień dzisiejszy innych nie mamy.Niemniej jednak :

"Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku oraz wprowadzenia zmian w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat tych zmian lub uzupełnień."

Na przyszłość jeśli masz inne pytanie od Autora tematu,otwórz proszę własny temat i w nim zadaj swoje pytanie.

Menka dziękuję za pomoc.

Bardzo się cieszę,że moje podpowiedzi były pomocne w rozwiązaniu problemu.Życzę miłej gry i skoro można,to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.