Szpinak

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sandyk72, 21 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sandyk72

sandyk72 Forumowy żółtodziób

Kupuję, kupuję i nie mam ani jednego szpinaku :(

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A kasa znika...?
    Bo może ktoś jest szybszy i skupuje ten szpinak...?

3. sandyk72

sandyk72 Forumowy żółtodziób

Kasa znika. Kupowałam i w sklepie i na targu, żeby sprawdzić co się dzieje. W sklepie pokazuje po zakupie że wyprzedane, a na targu znika z oferty, kasa schodzi, a szpinaku ani szt.

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Zakładam, że na pewno kupujesz szpinak :)
    Myślę, że jeśli przelogowanie nie pomoże - to czeka cię kontakt z pomocą techniczną :(

5. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Zzizzie, dziękuję za pomoc :)
    sandyk72, daj znać, czy sugestia zzizzie dotycząca przelogowania się pomogła. Jeśli nie, wyślij proszę zgłoszenie do PT (link znajdziesz pod ramką z grą). Pamiętaj przy tym, aby Twoja wiadomość liczyła minimum 140 znaków :)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autor skierowany do PT,pomimo obecności na forum więcej pytań nie zadał,więc mam nadzieję że problem ze szpinakiem został rozwiązany i wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.