Opinie Szopy w trasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 9 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Wena_

_Wena_ Zaawansowany

Skończone
    Skrzynia cudownych zwierząt dała mi 4 kury :wuerg:

2. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

Nie chce psuć obrotu na targu ale perfumy są po 600sg w galerii. Myślałam, że da się kupić tylko 100szt, ale da się kupić je wielokrotnie.

Szkoda, że szopy na planszy po skończeniu eventu nie jeżdżą w kółko, jakoś naiwnie na to liczyłam podczas robienia zadań, zmarnowany potencjał xD

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Oj tam, stać mnie (jeszcze!), to kupuję na targuxD:cry:xD Ale dzięki za cenną radę, na pewno przyda się biedniejszym farmerom:)

Powodzenia jeszcze walczącym:D!!!

4. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Event robiony wyłącznie dla czerwonolicych. Żółwiki maja zajefajną wartość do stodoły i krótki czas produkcji.
    Tak jak dawałem ważki dla stawonogów, tak będę dawał żółwiki dla gadów, gdy zajdzie potrzeba.
    Generalnie słabo i mało przeskoków, nawet z super perfumami.

5. bogusiania

bogusiania Książę forum

Event skończony, 2-gie gniazdo dla pelikanów i 5-ta zagroda dla żółwi czerwonolicych zdobyte. Ze skrzyni cudownych zwierząt - 4 motyle. Owce-zombi nadal nie chcą się klonować i dać Michaela, nawet się cofają i nie chcą być kolorowe. Trzeba mieć chyba ogromne stado, kilkaset owiec-zombi, nie widzę szans, żeby zdobyć te kilkanaście sztuk Michaeli do zadań w spółdzielni :(

6. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Wczoraj skończyłem dziś patrze co można było wygrać teraz już PNS-y raczej nie są mi potrzebne. Stąd chciałem mieć te pelikany, ale jak już mam to nArka. Co do eventu może warto by ograniczyć zakup zwykłych perfum do 100szt na dobę, wtedy perfumowe drzewko miało by jakąś wartość czy w wymianach czy w cenie na rynku.Tak to dla niego jest pasek, szkoda na nie po prostu miejsca.

7. 53klasa

53klasa Stary wyjadacz

A ja hamaczek... 8) Jakoś mi się nie chce ganiać za pelikanami. Nagrody...?

8. bunny132

bunny132 Generał forum

ja ten event skończyłam i pelikany zdobyte i jeszcze super paszy zostało w zapasie

bogusiania i krasnoludek10 lubią to.
  9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Czas trwania eventu został wydłużony do 16.08.2023 godz. 22:00. Zajrzyjcie proszę do Ogłoszeń :)

bogusiania i krasnoludek10 lubią to.
  10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie też event już dawno zakończony:)

bogusiania i bunny132 lubią to.
  11. daine61

daine61 Okazjonalny autor

no u mnie też. No i co? nie każdy żyje Farmą. Są tacy że jeszcze muszą się zmagać

12. bunny132

bunny132 Generał forum

jak ci gra nie odpowiada to poproś o zamknięcie konta gry

13. bogusiania

bogusiania Książę forum

Też się udało skończyć ten event, choć z płazami był problem - było za mało żab i salamander, ale już nadgoniłam braki i teraz sprzedaję na targu :)

melody28, krasnoludek10 oraz bunny132 lubią to.
  14. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.