Opinie Szopy w trasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 9 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

miało być szybko, łatwo i przyjemnie, ale oczywiście trzeci wsad do oazy puściłam bez perfum na 6 godzin, brawo ja :cry: tak więc skończę dopiero wieczorem, jednak obawiam się tego ostatniego wsadu ptaków, choć może z oazy poklonuje się coś wartościowego :oops:

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Perfumy możesz dodać w trakcie klonowania :)

3. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

U mnie event też przeszedł do historii.Lekko,łatwo i przyjemnie.:)

4. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

o faktycznie, udało się dodać! :inlove: nigdy wcześniej nie zwróciłąm na to uwagi :cry:

5. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

pnącze i pelikany zdobyte :)

6. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Machnęłam a co po taniości oazy,pelikany moje pierwsze ,więc banan na twarzy od ucha do ucha:)

7. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Dziś się o nim dowiedziałam i dziś skończyłam. Lubię takie ewenty. I pelikany wereszcie mam! :inlove: Ale się cieszę!:inlove::inlove::inlove:

8. pbkl

pbkl Ambasador forum

A co tu sie dzieje? Wchodze a tu hodowlany, BB, obnizki i dwie zagrody, ktorych nie mam...
    Lece robic :)
    Do godziny bedzie po evenvie :)

Jak milusio. Dziekuje BP :)

9. niebo016

niebo016 Generał forum

Jakoś ostatnio nie robię eventów wysiewanych. Lubię hodowlane, więc te szopy w trasie zrobiłam. Pelikany jeszcze są w pasku. Ze skrzynek dostałam kilka owiec zombie, więc korzystam jak jest hodowla za 1 super paszę.

10. RomulusAdamus

RomulusAdamus Okazjonalny autor

Szybko poszło :Dpelikany już rosną ;)

11. agatarolnik64

agatarolnik64 Koneser forum

Event przeszedł do historii , robiony raczej z przyzwyczajenia ;) zagrody pelikanów i żółwi już mam ale jak to mówią od przybytku głowa nie boli xD powodzenia nadal walczącym

12. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

A ja się męczę z tym eventem bo ciągle odświeżam i odświeżam i nic. Teraz pojawił się komunikat o błędzie 503 . O, coś załapało , może uda mi się wyhodować odpowiednią ilość ptaków, stawonogów i płazów.

Matisiek200 i Aisha1969 lubią to.
  13. barycz

barycz Forumowy żółtodziób

Czy znów coś się psuje bo nie można wejść od godziny na farmę, teraz udało mi się na boczną, ale boję się wylogować aby przejść na główną, Czy są jakieś błędy?

Matisiek200 i Aisha1969 lubią to.
  14. Marcinwin

Marcinwin Moguł forum

Cały czas coś się dzieje...

mysza199710 i Aisha1969 lubią to.
  15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Wyjaśnienie jest w dziale Pomoc: KLIK

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Event nareszcie zrobiony, pnącze uruchomione. W nadmiarze po 1 z odznak "Ptak" i "Stawonóg", ale cały czas ule są na Leśnej. Poszło z 8 mln SG co najmniej na perfumy, ale to nic - kiedyś tam się odrobi. A jak nie, to trudno. Sianogroszy mam zapas na jakiś czas.

Ostatnie edytowanie: 10 sierpnia 2023
  17. pbkl

pbkl Ambasador forum

Wreszcie wymeczylam ten event. Zniesmaczona zakonczylam hodowle.

18. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

U mnie też koniec. :music: Super event. Szybko, łatwo i przyjemnie, a do tego nagrody naprawdę fajne :) wreszcie pelikany zawitały na moją farmę.:inlove:

19. bogusiania

bogusiania Książę forum

Event prawie skończony, pnącze pracuje, jeszcze tylko 37 odznak "Płaz" i będzie po evencie, czego wszystkim grającym życzę. Na perfumy też poszło trochę SG, ale kiedyś zarobiłam, to teraz mogę poszaleć. "Odkuję" się, jak sprzedam żaby i salamandry, jak "urosną" :)

krasnoludek10 i Matisiek200 lubią to.
  20. jacekf

jacekf Komandor forum

ufffff..... jaka ulga ze juz koniec. dumne pelikany juz zawitaly na moja farme.......:D:D choc inne zwierzaki patrza na nie podejrzliwie bo sa nowe na farmie.......;):p ale mam nadzieje ze szybko sie zadomowia......;):p i unikne niesnasek na farmie....;):p.

a teraz szybciutko myk na hamaczek , a na farmie wystawie wielkie drzewa ...:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.