Opinie Szopy w trasie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 9 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiania

bogusiania Książę forum

Drugi event równocześnie ? Taki może być, SP sporo, jeszcze oaza zapakowana nieszczęsnymi, nie chcącymi się klonować owcami-zombie. Powinno się udać zrobić do pnącza, skrzyń z przysmakami nigdy za wiele :)

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

zejdę z hamaka na ten event :p

3. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

takie ewenciki lubię :)no pewnie z hamaka koniecznie trzeba zejść :)

4. tajger1212

tajger1212 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam wszystkich Farmerów dołączam się do grupy robiących. Bo skoro BP zapodaje takie wypasione eventy hodowlane
    to grzechem by było odmówić udziału. Mówiąc krótko taki przyjemniaczek przed weekendem.:D:D:)

5. jacekf

jacekf Komandor forum

pewnie ze trzeba zejsc z hamaka..... ale tylko po to aby machnac szybko evencik, zgarnac nagrody / a sa zacne.../ i szybko kupic nastepny czteropak z piwkiem i z powrotem na hamaczek.........;):p

6. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Lubię hodowlane eventy. Można siać/hodować/trzymać na łąkach co się chce, a event praktycznie sam się robi, a czasem trafi się fajny przeskok. Przede wszystkim nie jest się uwiązanym do gry, tylko cyk-pyk i gotowe :)

7. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

Robię jest BB i obniżka tylko 340 SP luzik

8. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Nie mam jeszcze pelikanów, więc robię :)
    Wesoły dzień obniżek i BB na plus, do tego pnącze ze skrzyneczką, dla mnie ekstra :)

9. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Siać nie trzeba i to jest w tym najlepsze :)

10. kudlaty147

kudlaty147 Fanatyk forum

robie pelkany mam x2 przyda sie drzeci moze z zagadkowych wpadnie ciekawe drzewko

11. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

i po ivencie szybko łatwo i przyjemnie

12. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

No naprawdę
    jak nie mają czym zachęcić to kuszą kolorowym pnączem xD niezła alternatywa dla graczy ciułających PD

Event trza machnąć ale to jak wrócę
    nowości aż dwie
    do tego tanio
    plus kolorowe pnącze gratka dla kolekcjonerów
    nie ma na co marudzić :p xD

13. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Przyjemnie i łatwo poszło. Koniec. :)

14. dana7317

dana7317 Moguł forum

Moje pierwsze pelikanki chodzą po zagrodzie a ja stoję oparta o płot u czerwonolicych i se na nie paczam z lubością:inlove:
    Proszę więcej takich przyjemnych szybkich eventów bo aż chce się ŻY...ć;)

15. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

Event skończony. Nie było tak źle, chociaż kolorowych ptaków sporo ubyło - trzeba odrobić :) Przeskoków niestety jakichś super nie było, więc trochę smuteczek

16. Matisiek200

Matisiek200 Naśladowca mistrzów

Super łatwo i przyjemnie. Takie eventy to ja lubię. Bałem się że kolorowych zwierzątek nie starczy na uzupełnienie równowartości, ale wszystkiego starczyło.:inlove:

17. bona53

bona53 Stary wyjadacz

Właśnie wróciłam z pracy,robie bo lubie takie eventy

18. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

zanim porządnie podeszłam do tematu a tu już koniec xD:music:pnącze odpalone ,jeszcze trochę po klonuję przyda się mieć kolorowych w zapasie ;)

19. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

ja też dla zabawy robię , choć widzę że to nie tani ewent ;)

20. kudlaty147

kudlaty147 Fanatyk forum

i koniec pnacze stoi i hamaczek

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.