sznur mrówek

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by ewachodkiewicz, Jan 9, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ewachodkiewicz

ewachodkiewicz Zaawansowany

po posianiu zniknęło część pól w tym z zasiewami nie pomogło odświeżenie i ponowne zalogowanie

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ewachodkiewicz miały miejsce chwilowe problemy i układ pól się zmieniał po posianiu ale nasiona nie znikały, te które nie zostały wysiane to zostały w inwentarzu i można było posiać ponownie a po odświeżeniu gry wszystko powinno być w porządku. Chyba że usunęłaś sama obsiane pola, wtedy usunięte zostały też rośliny.
    Jednak co się zdarzyło na Twoim koncie z pozycji forum nie sprawdzimy, napisz proszę zgłoszenie do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. platerka

platerka Czeladnik forum

a czas leci...posiałam 10 a nie 3 sztuki

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

platerka wystarczyło odświeżyć grę lub też w razie problemów napisać zgłoszenie do PT, te czynności nie zajmują wiele czasu a z pewnością problem będzie szybciej rozwiązany.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

platerka do usług, pozdrawiam również i Twój post, który niczego do tematu nie wnosił, usunęłam.

Last edited: Jan 9, 2019
  5. typ650

typ650 Aktywny autor

szczerze mówiąc nie wystarczyło odświeżyć... Po posianiu nasion nie mogłam ich podlać kombajnem, więc odświeżyłam - nasiona podlałam ręcznie bo kombajn nadal nie działał. Teraz po zalogowaniu zobaczyłam, że nasiona są w inwentarzu a nie kończą dojrzewać

iza_79 and argus.2000 like this.
  6. argus.2000

argus.2000 Aktywny autor

Czy mrówki nie będą już atakowac ?
    Nie zawsze jest czas na zabawę w po 5 x sianie tego samego.

janafarm likes this.
  7. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

typ650, argus.2000, na początku eventu pojawiała się nieprawidłowa plansza eventowa. Po odświeżeniu gry układ pól był prawidłowy, ew. była konieczność ponownego wysiewu nasion. Z tego co widzę problem już się nie powtarza.

Czy Autorka ewachodkiewicz ma jeszcze pytania?

8. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

ja posiałam 10, a zebrałam 26 a powinno być 50. Czy ja liczyć nie umiem?

9. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

zoafi, jeśli zniknęły Ci rośliny z pola eventowego, zwróć się proszę do Pomocy technicznej. Z poziomu forum nie jestem w stanie ustalić na czym polega nieprawidłowość.

Ponieważ Autorka nie zgłasza dalszych pytań, wątek zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.