Opinie Sznur mrówek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Pewnie, że nie darmo dali, a po to by farmerzy chętniej do zbierania ich po nocy wstawali :DxD:D - do jednego to nie bardzo by się chciało , ale do dwu - toż to 8 sztuk mrówek dodatkowo więc nie byle co i nie można ich ot tak sobie zbagatelizować 8)
    ...Za mundurem panny sznurem... a te mrówki, hmmm....sznureczkami...( ? ) do mrowiska pójdą z nami :p
    - no nie wiem, nie wiem , ale przynajmniej te tutaj maszerują jak należy a tyle ich , że na cały ewent powinno wystarczyć :D;)

Hmmm... no właśnie, to zależy jak będą leciały - ja myślę że....:music:
    ...sypną mrówki z pola jak należy
    niech mi każdy wierzy, więc Farmerzy
    czekajcie, czekajcie...
    Niechaj każdy chętnie w nocy wstanie
    i z itemów tych na zmarnowanie
    nie dajcie, nie dajcie...
    Sypną mrówki nam obficie
    jeśli tylko przyzwoicie
    ten kurek ustawią
    BP już tam zadba o to
    gdy spostrzeże że z ochotą
    Farmerzy się bawią... :p
    Zatem pierwsze co to jak najszybciej po te itemy sięgnąć ,a wtedy już nam nie 80 ( jak Ryś wyliczył ) będzie potrzeba dziennie a 56 sztuk - od tego odliczyć te z prezentów od sąsiadów więc niecałe 50 zostanie , czyli te średnio 10 sztuk ze zbioru wystarczy by dobową normę uzbierać - myślę że z całego pola tyle poleci :) a nawet śmiem oczekiwać , że poleci ciut więcej
    -jeśli nie to będziemy tak wyglądali :wuerg:>:(:mad:czyli kiepsko :D:cry::D
    Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia oraz cierpliwości w oczekiwaniu godz. 14,00 a nawet tej 14,15 coby mieć pewność , że ewent wystartował w miarę bez ,, turbulencji,, :)

2. niki1990

niki1990 Komandor forum

Ehh nie dadzą nazbierać do stodoły...Lżejsza o 5 baniek przystępuję na luzie do eventu

3. miwi45

miwi45 Weteran forum

Dzień Dobry,
    myślę i myślę, co najpierw robić albo czego w ogóle nie tykać, bo po TOP-ie mam ciągłe niedobory owoców.
    Doszłam do wniosku, że BP nie wie jak ustawić lepszą ilość wypadajek na polu specjalnym, więc nas uraczył 2 itemami ;)
    Zaczynam wobec tego definitywnie od misji w spółdzielni.
    Przynajmniej do pierwszego itemu. Potem, w zależności od mrówkowych wypadajek: albo misja dalej, po łebkach,
    aby tylko do drugiego itemu się dorwać albo zadanie główne.
    Czas pokaże :)
    A tak bardziej serio - konstrukcja tego eventu bardzo mi się podoba na pierwszy rzut oka.
    Jestem ciekawa jak to wyjdzie w praniu.
    Ciekawe, jakie będą reakcje graczy na niższych poziomach, tych mniej zasobnych na farmie i tych, którzy wszystkiego mają pod dostatkiem.

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Myślałem nad małymi, ale faktycznie duże są lepsze. I nie zarabiam, bo brakło mi cierpliwości, ale mam 58 mln SG - może starczyxD

5. matthero

matthero Hrabia forum

Bug z polami. Można maksymalnie 31 rozmieścić dużych pól a jest rozmieszczonych około 43...

Mikasek-, robins71 oraz krasnoludek10 lubią to.
  6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja już posiałem:( Ale wypadło dopiero 36 gałęzi, bo tylko Wodospady mogłem zebrać. Reszta za 2 h ponad.

Mikasek- i robins71 lubią to.
  7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Co to jest?
    Mam na tym siać?
    Miało być 158 pól.
    Mam 200 i nie jest to przebitka z żadnej łąki.
    Siać?
    Posadzę i wetnie rośliny.

8. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Nie wiem jak mrówki ale gałęzie to poleciały.....Byle mrówków nie utłukły
    Rozsiałam o 14 a tu mi 5 wróciło....pola się przesuneły- musi przez te gałęzie

9. marocco

marocco Stały bywalec

Skasowałam małe pola żeby posiać na dużych i teraz część jest niedostępna. Co to ma być ?

Mikasek-, krasnoludek10 oraz robins71 lubią to.
  10. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Jak posiejecie rosline to sie przelogujcie.Pola zmieniają układ i nie wszystkie rośliny wcześniej posiane wciąż sa na polach.
    Cuda sie dzieją i nie sadze,ze to sprawka mrówek-.-
    Dla pewnosci przelogujcie sie kilka razy

11. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Przeloguj i powinno się poprawne pole pojawić.
    Posiałam na tym, roślin nie wcięło, do stodoły wróciły...

12. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

U mnie też tak było, posiałem, poszedłem na inne pole, wróciłem, okazało się, że tylko 5 roślin się zasiało, ale pola ustawiły się normalnie, dosiałem brakujące 5 sztuk i wszystko jest ok:)

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No nie wiem jak u was ale u mnie szału z gałęziami nie ma -.- 126 sztuk tylko...:cry:

14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jest OK.
    A nie mogło tak zostać?
    Zawsze to więcej badyla i wypadajek.

15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie to samo z polami ale już rozsiane. U mnie gałęzi 364 :) (ale dzięki JC więc nie ma co patrzeć/porównywać z moim wynikiem)

16. marocco

marocco Stały bywalec

u mnie 149

17. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Ja posiałam , potem login i pole się zmieniło , ale mech do siania nie zniknął , jest ok u mnie już . Wypadło 125 gałęzi . ale miałam 10 zagród z anakondami , drzewka postawione. Z wodospadów najmniej bo 38 gałęzi :sleepy:, a tam mam sandałowce, pitomby, goje .

18. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Z tego co widzę u siebie, tylko przy pierwszym wejściu na planszę eventową pokazuje się łąka w całości zastawiona dużymi polami. Trzeba odświeżyć grę i po ponownym wejściu plansza wygląda jak w poradniku. Jeśli ktoś zasiał eventówkę na polach, które później zniknęły - musi jeszcze raz posiać nasionka, które wróciły do stodoły.

19. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Skąd wziąć Tamarillo?

Mikasek- i krasnoludek10 lubią to.
  20. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Z drzew leci tak i to bez premium, prezentów od sąsiadów i koszyków :

Dodatkowy obszar /ubóstwiam pasjami/8), jedyny plus że nie trza odkrywać pól tylko dali od razu.
    Teraz zegarki, minutniki, stopery i siejemy, zbieramy, siejemy, zbieramy …………………. a mrówka na to niemożliwe.

Bry bez zmian.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.